1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyciągnąć klucze z LT 2.0 ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cooop, Luty 27, 2012.

  1. Cooop

    Cooop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem dzisiaj nowego x'a już, x z koleji ;) ale tym razem mam taki problem kupiłem z LT 2.0 ale gość nie miał do niego kluczy, jeżeli zczytam klucz z tego softa, bede mógł go skopiować jeśli będe wgrywał LT 3.0 ?? czy musi byc czysty oryginalny klucz ?

    Za pomoc z góry dzięki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    klucz sie nie zmienia, musi byc ten co jest w napedzie, jesli gry dzialają to jest jak najbardziej ok
     
  4. Cooop

    Cooop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gry działaja, tak myslalem ale wolalem sie upewnic, czyli mozna go zczytac smialo ? :) ale to musze zczytac jakbym to robil 1 raz? bo przez sate go nie zczytam ? :)
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak fat to pmt hack, jak slim to próbuj poprzez slimkey przez sata

    nie pytaj co i jak bo wszystko jest w dziale firmware napędów
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  7. Cooop

    Cooop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak wyciagnac z benQ ?:)
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    trikiem z tacką wysuniętą do połowy. Najlepiej zacznij od przeczytania poradnika JungleFlasher jest to wyjaśnione łopatologicznie. Samo wyciąganie banalnie proste.
     
  9. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
    eslord, ja pamiętam jak robiłem jakieś bneq to bez wyciągania tacki tez klucz zczytalo :D
     
  10. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tacke wysuwa się tylko w przypadku ix 1.5 / 1.6 w napędzie
    Jeśli stock lub lt+ to benq unlock
     
Wczytywanie...

Poleć forum