1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyciągnie klucza + usunięcie CFW (MRA) przy Beta Kinect Dashu

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez i.T, Styczeń 31, 2011.

  1. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam,
    Czy możliwe jest wyciągnięcie klucza z napędu LiteOn v2 z wgranym LT lub 1.6NS i usunięcie przeróbki.
    Wyczytałem, że w przypadku Liteona konieczne jest cięcie ścieżek (MRA), a ta opcja jest dostępna od jakiegoś tam dasha.
    Obecnie na konsoli wgrany jest Beta Kinect Dash:

    D:2.0.12416.0 - K:2.0.12416.0 (BK:2.0.1888.0)

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Jest mozliwe poprzez ciecie sciezek jelsi masz LT lub normalnie w JF jestli masz 1.6
     
  4. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dziękuję.
    Generalnie jak robiony był flash, zamówienie było na 1.6NS, ale facet mocno się upierał, że lepiej LT wrzucić, więc nie wiadomo co w końcu zostało wgrane do napędu. Mam nadzieję, że będzie to 1.6NS.
    Czy jedyną opcją sprawdzenia FW jest odpalenie Jungle Flashera i próba sczytania klucza czy istnieje jeszcze jakiś sposób?

    Pozdrawiam
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    W tym przypadku to jedyna mozliwosc, bo na LT jak i 1.6ns chodza wszytskie gry, niezaleznie od wave
     
  6. wezyk20

    wezyk20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak zamówiłeś tak pewnie zostało zrobione. Gościowi obojętnie było co Ci wrzuci do napędu. Po prostu radził Ci że najlepszą opcją będzie LT. Jedyna opcja sprawdzenia jakie masz oprogramowanie to podłączenie napędu pod komputer i próba odczytu danych.
     
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    "dummy from ixtreme"
    Żeby nie było niedomówień ;]
    Jak nie pójdzie to tylko MRA.
     
Wczytywanie...

Poleć forum