1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wyciągniecie klucza z liteona lub benq czy dalej trza lutować aby wyciagnąć klucz

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez dymaas, Czerwiec 21, 2011.

  1. dymaas

    dymaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    posiadam konsole z data produkcji 2009 17 marzec z tego co widze po zdjeciach mam naped liteon albo benq bo wygladaj tak samo z wygladu , mam wgrany FW iextreme LT i chialbym teraz se wgrac 1.9 tylko niemam klucza bo kupilem od kogos konsole a ona przerabiala w serwisie i niedali jej klucza specjalnie aby wrocila do nich , moje pytanko brzmi jak wycignac klucz kiedys czytalem ze trza lutowac a wiem ze nie jest to latwa sprawa wiec czy jest jakis inny sposob na dzien dzisiejszy prosze tez o linki do poradnikow jak wyciagnac klucz i w jaki sposob sprawdzic jaka mam wersje napedu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    jesli naped nie byl wymieniany to masz liteona. Mozna sczytac klucz przez PMT hack. Jest temat na forum. Nic nie trzeba lutowac (w napedzie)
     
  4. dymaas

    dymaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no tak ale trza kupic takie gowno bez tego nie darady samemu zrobic?????????
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Musisz miec kabel od zasilania napedu w konsoli i mozesz zoprbic sobie samemu. Bez tego nic nie zrobisz
     
  6. dymaas

    dymaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a skad ten kabel wziasc zdaje mi sie ze wszyscy go maja jesli maja konsole xbox 360 masz jakies schematy albo instrukcje jak to zrobic
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
Wczytywanie...

Poleć forum