1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyczyść miękką szmatką po przerobienu nagrywarki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez canon130, Grudzień 13, 2011.

  1. canon130

    canon130 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam wgrany lt 2.0, przerobiłem nagrywarkę zgodnie z poradnikiem, płytę wypaliłem z prędkością 4x na verbatimach z włączonym OPC, weryfikacja tez ok. Nagrałem Forze 4 i AC revelations obie nagrały się dysku w 100% ale jak chce odpalić grę to wyskakuje przeczyść płytę miękką szmatką. Co może być nie tak bo ja już nie wiem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Spróbuj z 2.4x bez opc ja tak wypalam i działają :)
     
  4. qiluguard

    qiluguard Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mialem podobnie cicha aktualizacja tablic :eek:
     
  5. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    podlaczony jestes do xbox live ?
     
  6. canon130

    canon130 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola nigdy nie była podłączona do live
     
  7. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To nie powinieneś mieć nowych tablic .
    Ja wczoraj wgrałem nowego Dashboard bo chciałem sprawdzić czy zablokują mi się gry Z ap 2.5,XGD3 nie miałem pobranych tablic i o dziwo wszystkie gry działają.
    O co chodzi ?? przecież nie miały działać na nowym dashu .
     
  8. canon130

    canon130 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może aktualizacja dasha coś pomoże ? Aktualnie mam 2.0.13604.0
    I kolejne pytanie, jeżeli jednak nie miałbym wgranego 2.0 to jaki komunikat by wyskakiwał po włożeniu takich płyt? Pytam ponieważ sam nie przerabiałem tylko wysłałem do gościa i możliwe że po prostu nic z konsolą nie zrobił a kase wziął..
     
  9. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Aktualizacja nic nie da .
     
  10. canon130

    canon130 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem w nadziei że będzie dobrze NFS The Run ale niestety dalej to samo, może to dlatego że mam napęd samsunga w konsoli?
     
  11. jojo46

    jojo46 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja miałem tak samo, ale se poradziłem. A więc kupiłem na allegro nagrywarkę LiteOn iHAS124 B (koniecznie musi być B) i zflashowałem nagrywarkę. Płytki wypalam img burnem z ustawionym z góry layerbreykiem i śmiga aż miło.

    ps. jeszcze przed nagraniem przepuszczam przez abgx
     
  12. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nagrywane ihasami normalnie działają.
     
Wczytywanie...

Poleć forum