1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyczysc miekka szmatka..

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez nervin, Kwiecień 21, 2009.

  1. nervin

    nervin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam taki problem, ale od poczatku.. W 2008 zrobilem kopie zapasowe :) ponad 40plyt i nigdy z nimi nie mialem problemu i kilka dni temu znajomy oddal mi moja konsole, wiec zdobylem nowe tytuly, zrobilem wczoraj kopie 5 kolejnych gier (taka sama metoda jak zawsze) i zadna nie chce sie uruchomic.. Xbox widzi plyte, nawet pokazuje tytul gry, ale kiedy ja uruchamiam wyskakuje blad 1.wyczysc szmatka.. 2. ponownie uruchom konsole. I nie wiem o co cho... Te wczesniejsze kopie uruchamiaja sie nadal bez problemu tylko z tymi nowymi cos nie tak.. POMOCY :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czachadymi89

    czachadymi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabkowice Sl
    Znajomy jadł placki ziemniaczane na płytach i wsadzał do x-a, może przydała by się płyta czyszcząca.Jak nie zadziała tzn laser siada.
     
  4. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....

    Na 99,9% masz iXtreme starszy niz 1.5.Piszesz ze zdobyles kilka nowych tytulow,i na 99,9% sa one nieobslugiwane przez flash jaki ty posiadasz.Musisz sobie update'a flasha zrobic do iX1.5.1 , i na 99,9% bedzie ci smigala kazda kopia;)
     
  5. nervin

    nervin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A calkiem mozliwe. Tez o tym myslalem i jestem juz umowiony z serwisantem na 20'ta:) Tak wiec o 21 napisze czy dalo to jakis efekt :) Dzieki wielkie i pozdrawiam!
     
  6. nervin

    nervin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i jednak nic nie pomoglo.. Kupilem plyty w innym sklepie z mysla, ze moze trafilem wczesniej na jakas zla partie, ale to tez nie to :) a wszystko robie prawidlowo krok po kroku.. Mam plik nazwa.dvd i nazwa.iso (w pliku nazwa.dvd jest oczywiscie LayerBreak=1913760
    nazwa.iso ) nagrywam imgBurn speed 2.4 na Verbatim DL+ :)
    moze jeszcze jakies pomysly?:]
     
  7. zuurooopl

    zuurooopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    nie wiem czy Ci pomoge ale nagrywajac tym programem plytki troche ich zmarnowalem...nagrywam CLoneCd i nie mam zadnych problemow...sprobuj moze zadziala...
     
  8. nervin

    nervin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok sprawdze i ta opcje :] pozniej dam znac, czy moze pomoglo (mam nadzieje:))
     
  9. zuurooopl

    zuurooopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    wlasnie sobie przypomnialem ze ostatnio tak mialem z oryginalna forza...napisalem do znajomego ktory mi przerobil konsolke moze byc przyczyna...faktem bylo tez ze zaczelo tak sie dziac dopiero po aktualizacji....kazal mi zrobic defragmentacje....i pomoglo...mam nadzieje ze cos zadziala...a i musialem niestety zainstalowac gre na dysku...pozdro
     
  10. nervin

    nervin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mowisz o aktualizacji Xa po wlozeniu plyty? Wlasnie tez tak mialem. Wlozylem plyte, zapytal, czy zaktualizowac, dalem tak i pozniej juz nie ruszylo. A teraz nagralem inna kopie gry tym CloneCD i tak: Rowniez wyskoczylo, czy zaktualizowac -zatwierdzilem, uruchomila sie ponownie konsola, czyta plyte i wyskakuje logo EA GAMES i po 3sek znowu sie pojawia 'wyczysc plyte miekka szmatka..'
    Stare gry nadal sie zalaczaja ale te nowe kopie nic nie ruszaja ;/

    Czyli dalej jestem w D :> ;/

    mowisz, zebym sobie zrobil defragmentacje? czy format?:)
     
  11. zuurooopl

    zuurooopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    defragmentacje nie format...u mnie zadzialalo...te aktualizacje od microsoftu szczerze to sa do dupy...tylko zawiechy sie lapia..
     
  12. nervin

    nervin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poczekam z ta defragmentacja do czasu jak bede mial jakies luzniejsze pieniazki na plyty :) bo poki co nie mam, zeby testowac.. A teraz najlepsze :D : poszedlem z tymi plytami do znajomego co ma konsole z GB (nie chodza mu wszystkie gry ze wzgledu na REGION) ale akurat 2 plyty co u mnie nie ruszaja u niego wystartowaly :) Tak wiec juz wiem, ze to nie jest wina nagrywarki.. Tylko pytanie teraz czego ;/;/ ? Jakies porady? Z gory dziekuje. Pozdrawiam
     
  13. ZIomex

    ZIomex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak są łatki to zanczy że panowie z Microsoft'u za przeproszeniem zawalili sprawe
     
  14. zuurooopl

    zuurooopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    chodzi mi o defragmentacje dysku w konsoli...nic nie tracisz po prostu ukladane sa "smieci" na dysku...pozdro
    wchodzic w xboxie na pamiec...naciskasz Y,X,XLB,RB,X,X i smiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum