1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyczyść płyę miękką ściereczką

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 666robsik666, Październik 27, 2009.

  1. 666robsik666

    666robsik666 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.Mam taki problem:
    Pewnego dnia grając w Assassin's Creed wyskoczył mi taki komunikat "Wyczyść płytę miękką ściereczką".Pomyślałem,że zrestartuje gierkę i będzie w porządku lecz po ponownym włączeniu pokazuje się to samo w ekranie ładowania gry(tam gdzie wokół jest taka mgła).Dziwi mnie to ponieważ gry nagrywam na Verbatimach a płyta jest czysta jak łza dosłownie zero rys i dodam jeszcze,że grę mam zainstalowaną na dysku(120 GB oryginalny jeżeli ma to znaczenie) i po odinstalowaniu jej i po ponownym zainstalowaniu dalej jest to samo ale gdy grę odinstalowałem i uruchomiłem ją normalnie z płyty to działa bez problemu,a gdy włożyłem totalnie porysowane GTA 4 to działa bez problemu czytając z płyty lub z dysku.Mam około 20 gier(nieoryginalnych wszystkie zainstalowane na dysku ) i wszystkie działają bez problemu oprócz właśnie tego Assasina i to samo mam z Call of Duty 4 ale gdy te dwie gry odpalam z płyty to działają bez problemu.
    Z góry dziękuje za pomoc i POZDRAWIAM !!!

    PS.Proszę nie pisać postów typu: kup oryginał,wyrzuć płytę do śmietnika itp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. 666robsik666

    666robsik666 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nie formatuj dysku-naped ci siada,ewentualnie poczekaj pare minut i wlacz ponownie
     
  6. koval9021

    koval9021 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chojnice
    Jestem pewny że masz badsectory. Kolega miał dokładnie tak jak ty. Podłącz dysk do kompa i sprawdź go HD tune
     
  7. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    ja też miałem tak z assasin scred grałem w grę i płyta była w napędzie(nie zgrywałem gry na dysk) i też mi raz wyskoczyło wyczyść miękką ściereczką i przy prince of persia mi też chyba tak wyskoczyło.Ale to ino raz.
     
  8. 666robsik666

    666robsik666 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. koval9021

    koval9021 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chojnice
    Uszkodzone miejsce na dysku z którego nie można odczytać danych :) poszukaj na google
     
  10. 666robsik666

    666robsik666 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmmm a można to jakoś naprawic ?
     
  11. koval9021

    koval9021 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chojnice
    można ale nie wszystkie i nie wiem jak bo tego nie robiłem
     
  12. 666robsik666

    666robsik666 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha dzięki za odpowiedź i myślę, że temat można zamknąc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum