1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wyczyść płytę miękką ściereczką na RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KrisM, Styczeń 19, 2014.

  1. KrisM

    KrisM Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie piszę do was bo mam mały problem. Chodzi konkretnie o komunikat "wyczyść płytę miękką ściereczką" przy grze odpalanej w formacie .god. Jak na razie zauważyłem to tylko przy Mass effect 2. Grę również odpalałem z płyty i to samo.
    Pamięć podręczną czyściłem. Grę przerabiałem z płyty, jak i świeżo ściągniętego obrazu z neta.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    rozumiem że masz rgh:)
    próbowałeś przerobić do xex ? lub pobrać gotowy rip pod rgh
     
  4. jackob666

    jackob666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podczepiam się do tego tematu z problemem z gra Xcom Enemy Unknown. Konsola na RGH i po kilku sekundach wyskakuje komunikat o miekkiej sciereczce.
     
  5. Countach

    Countach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    50
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kiedyś miałem taki sam problem, ale nie pamiętam już przy jakiej grze. Aktualizacja Dasha pomogła.
     
Wczytywanie...

Poleć forum