1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyczysc Plyte po raz kolejny..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mathes0015, Czerwiec 25, 2010.

  1. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Witam

    Zacznę od tego że mam Xbox'a Arcade który ma ok 6 miesięcy Mam pewien problem i pytanie zwiazane z xboxem a bardziej prawdopodobnie z napedem. Moj problem polega na tym ze nie zawsze chce czytac moje gry. Jezeli np. wkladam Gta 4,Call Of Duty 4 czy 5 czy np. Fight Night Round 4 dziala bez problemowo. Ale zalatwiam po raz juz kolejny FIFE 10 i gdy wchodze do niej wyskakuje mi komunikat"Problem z gra wyczysc plytke miekka sciereczka" Czy sa na to jakies rady ? Moze jakis patch xboxa by to naprawil? Mialem 1 fife ktora dzialala Dobrze A reszta tzn. juz 5 z kolei zawsze to samo
    ps:czytalem juz 100-tki forum o tych problemach i wielu ludzi ma ten sam problem. Niektorzy zgrywaja to na dysk i pomaga 2 zgrywaja na dysk i nie pomaga.. Ja nie mam dysku wiec nie moge zgrac...
    laser powinien byc czysty poniewaz gdy flashowalem mojego bialasa byl czysty poniewaz koles ktory to robil sprawdzal go i byl czysty no i wtedy dzialo sie to samo

    wiec wina laseru ani napedu to nie jest poniewaz inne wszystkie
    gry smigaja jak ta lala... :(


    Help:DD:DD
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    A te gry to kopie zapasowe czy oryginały ? Bo jeśli kopie to zmień nagrywarkę a jeśli oryginały to oddaj konsolę na gwarancji do naprawy .
     
  4. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Te płyty to Kopie... Już się dowiedziałem dlaczego tak się dzieje: Prawdopodobnie wina nagrywarki. Jeżeli nie załatwię to u "kolegi" będę musiał zrobić to jakoś inaczej.
     
  5. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeżeli wyskakuję ci tylko w paru grach ten problem a w innych nie,to jest prawdopodobnie wina palnika lub złej jakości płyta dvd
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    na początek wgraj nowy bios do swojej nagrywarki
    i zmień płyty na verbatimy
     
  7. karol1210

    karol1210 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chyba napęd Ci się sypie :/
     
  8. Gryzek

    Gryzek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krobia
    Czytaj dokładnie. Napisał, że inne gry działają bezproblemowo więc jak może, to być wina napędu?

    Taki problem występuje najczęściej z winy płyty. Owszem, ponowne włożenie za którymś razem pomoże, lecz w Twoim przypadku jest to wina płyty. Zdarza się, więc załatw sobie inną Fifę. Używaj płyt Verbatim.

    Pzdr !
     
  9. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Ok dzięki wszystkim ;) Fifa idzie do wymiany w Poniedziałek i załatwię już ją po raz szósty. Jeżeli i ta nie zadziała będę ją zgrywał ok kogo innego


    Temat do zamknięcia PozdrO!!!


    Jeszcze chciałem dodać że te wszystkie fify które załatwiłem pochodzą z jednego źródła. I jedna z nich normalnie działała . Więc ?
     
  10. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    więc ten od kogo masz tą fifę nagrywać nie umie
     
  11. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Jak nie umie skoro 1 mi działała...
     
  12. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  13. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Hmm No cóż Będę czekał aż do piątku kiedy gra przyjdzie. Jeśli nie, kupie ją od kogoś innego(Kopię oczywiście) Ja sam bez problemowo nagrałem NFS Shfit'a lecz nie u mnie tylko u kuzyna. Mój internet nie pozwala mi na pobieranie żadnych dużych plików. Kuzyn ma Nagrywarkę Pioneera z tego co pamiętam. Jest jeszcze opcja Nr.2 > Mógł bym poprosić tego "kto mi nagrywa fify" żeby dał mi sam obraz a ja sam bym ją nagrał
     
Wczytywanie...

Poleć forum