1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Wyczyść płytkę miękką ściereczką i ponownie uruchom konsolę" w Resident Evil 5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SwiStoK, Marzec 20, 2010.

  1. SwiStoK

    SwiStoK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem.Kupiłem gre resident evil 5 i grałem wniom jakiś tydzień po godzinie dziennie :D i gdy chciałem ostatnio pograc wkładam płytkę do napędu wyskakuje menu i ten błąd o co z tym chodzi.
    (mam wersje arcade więc zgranie gry na dysk raczej odpada)
    plax o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    W jakim stanie jest płyta? Rozumiem, że oryginał?
     
  4. Maives

    Maives Banned

    Dołączył:
    Marzec 19, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    taki blad zawsze wyskakuje przy kopiach;/
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Maives nie znasz sie to nie wypowiadaj bo wprowadzasz w błąd.
    Jaka płytka, jaka predkosc, screen z abgx tak ISO jak i płytki poprosze.
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Jak pirat to nic dziwnego(mogla zostac blednie wypalona) jak oryginal byc moze cos z napedem zaczyna szwankowac.
     
  7. SwiStoK

    SwiStoK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to nie naped bo w innych grach czegos takieego nie mam.a na płycie mam tylko 2 malutkie ryski .
    mam orginał
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    To byc moze cos z plytka. Moze masz jakis wadliwy egzemplarz, poniewaz na oryginalnej tloczonej plycie nie powinno byc zadnych wad.
     
Wczytywanie...

Poleć forum