1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyczyśc płytkę miękka ściereczką lub zresetuj konsole

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Nikolai, Sierpień 22, 2010.

  1. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    WITAM. Grałem sobie przed chwilą w MW2 MULTI (oryginalna gra, prawie bez rysek!) i wyskoczył mi nagle taki komunikat "Przetrzyj płytke miękka ściereczką albo zresetuj konsole" szukałem na forum o takim problemie ale tematy doczytyły tylko PIRACKICH gier.
    Proszę o pomoc, już dzisiaj rano nie chciało m płytki z MW2 doczytac, w Fifa 10 grałem normalnie! Mam na to przymrużyc oko, czy to początek jakiś większych problemów:DD ?
    Dzięki za pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    taki sam problem mialem z oryginalnym AC2, ale teraz moge normalnie grac..
     
  4. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Teraz gralem 2 godziny bez żadnych zawiech, przetarłem papierem toaletowym i jest dobrze :DD no nic, mam nadzieje, że to jednorazowy problem.
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jednorazowy problem, pewnie za długo grasz :)
     
  6. crasti

    crasti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Kup sobie takie ściereczki do płyt / w każdym większym markecie - może po prostu zakurzona płytka była ?
     
  7. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Oj tak początek teraz nic innego jak trzeba dokupić chłodzenie dodatkowe i chłodzić go ciekłym azotem. Co wy tak panikujecie? Ja rozumiem nowy sprzęt i w ogóle ale przecież można przetrzeć szmatką i grać dalej jeśli problem będzie się pojawiał to wtedy zakładać temat....
     
  8. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Już mi wogóle nie odczytuje Xbox płyt, a co szmatki to przecierałem, i nic to nie dało, i dlatego założyłem temat. ehh... temat do zamknięcie, Xbox wącha kwiatki od dołu.
     
  9. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    widac zdechl naped. z tym przecieraniem szmatka to bez przesady. ile to musialo by byc kurzu lub brudu, zeby laser nie chcial czytac ;]
     
  10. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jeżeli sprzęt na gwarancji to zgłoś na infolinię i wysyłaj do naprawy
    jeżeli po gwarancji to potrzebna jest kalibracja lasera i tyle...
     
  11. Oli.wawa

    Oli.wawa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Wreszcie jakaś tęga głowa się wypowiedziała "chwała MU" kalibracja działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum