1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wyczysc plytke scierka...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mathes0015, Kwiecień 11, 2010.

  1. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Witam posiadam x360 arcade..
    jest z 29-09-09r. Więc posiada liteOn v3.

    Mój problem polega na tym "wyczyść płytkę miękką ściereczką, zresetuj konsolę" a problem mam tylko z FIFA10 mam ją oryginalną i zgraną na płytkę na verbatimke. Przed flashem konsoli miałem ten sam problem. Kuzyn ma 2 oryginalne fify i ma to samo. Nie posiadam dysku żeby zgrać sobie tą fife więc mam problem. Laser sprawdzany przy flashu jest czyściutki, inne gry działają mi bez zarzutu. Czasem trzeba poczekać kilka sekund żeby odpalić gre bo tak to czasami się konsola wiesza. Ale to nie tu jest problem. Czy te fify są zepsute? czy co w tym siedzi... Proszę o szybką odp.
    W inne gry mogę grać godzinami. Gdy nagrywam grę sprawdzam ją zawsze abgxem, nagrywam na verbatimkach, predkoscia 2,4x. Więc nie wiem co jest z tymi fifami! Z góry THX ;)!

    @@EDIT:

    chciałem jeszcze dodać ze gry sformatowałem konsolę tzn. Usunęłem wszystko z niej, raz mi odpaliło, a gdy nie miałem zflashowanej konsoli normalnmie wchodziło mi do menu i przy wchodzeniu piłkarzy na boisko ten bład mi się pojawiał a tak to przy wejściu do menu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Warsand

    Warsand Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    musisz jeszcze raz nagrać, miałem podobnie w przypadku Dragon Age ( najprawdopodobniej napęd w kompie Ci siada)
     
  4. virus666

    virus666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    144
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Oryginały też nie działają?
     
  5. bonzo

    bonzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    a jaka predkoscia zgrywales? najlepiej nagrywac z predkoscia 2,4, wtedy masz najwieksza pewnosc ze bedzie ok
     
  6. StrongSlinky

    StrongSlinky Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    może coś nie tak z obrazem tej gry.
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Płyta prawdopodobnie nagrała się z błędami , nagraj jeszcze raz . Jeśli to oryginały to może płya jest porysowana ? Czy grasz z płyty , czy instalujesz grę na HDD ?
     
  8. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak nie masz dysku to podlacz pendrive i zainstaluj gre na pendrive. Nie bedziesz tak niszczyl plyt.
     
  9. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Da się na pendrive instalować gry ?Oo nie wiedziałem. A co do napędu w komputerze to jest w porządku bo nagrywałem już parę gierek i wszystko OK. Tylko fifa ma coś nie tak. Więc jeżeli zainstaluje grę na pendrive to będzie mi czytać jako dysk?
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, tylko musisz miec dash 9199.
     
  11. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    tak tylko przed tym musisz skofigurować pena... co do gry spróbuj nagrać jeszcze raz
     
  12. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    poszukaj lepszy obraz od Icon lub czegoś tam znanego bo od jakiś ludzi to wywalają
     
  13. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Możesz też już nagraną płytkę przeskanować abgx'em. Jak wykryje błędy to do ponownego nagrania.
     
Wczytywanie...

Poleć forum