1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyczyść płytkę szmatką czyli GTA V i DVD 2

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez Utyk, Wrzesień 18, 2013.

  1. Utyk

    Utyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Siemanko,

    Widziałem sporo postów u świeżaków to i ja postanowiłem założyć włąsny temat. To tak. GTA nagrywałem wczoraj. Wszystko zgodnie z zaleceniami(iHAS, na verbatimkach, 4x z OPC, bufor na max, tryb awaryjny, no i abgx). No i tak. Płytki "niby" bez żadnych problemów się nagrały. Lecz tak. DVD1 instaluje się normalnie na dysku po czym prosi o DVD 2, wkładam jak mnie prosi :) No i komunikat "szmatki". Powinienem jeszcze raz nagrywać ? Czy coś po drodze źle zrobiłem ? Wersja GTA od COMPLEX. Niby ta lepsza, a jednak...

    Jakieś pomysły ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jagielloma

    jagielloma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    95
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie wiem pod jakie LT nagrywasz. Ja nagrywałem pod LT3.0 też z prędkością 4x i miałem tak, że zatrzymało się na "wczytywanie wątku fabularnego". Później nagrałem według poradnika z forum i wszystko poleciało bez problemu i jestem zachwycony grą. ;)
     
  4. Utyk

    Utyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Nagrane dziś ponownie tylko że przy prędkości 2,4 i dalej to samo. O co chodzi.....
     
  5. pawelosek

    pawelosek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może partia płyt jakaś nieteges?
     
  6. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Ja mam ihas, nagrywam x4, bez OPC (bo nieraz miałem błędy z OPC). i... pierwszy raz w życiu wyskoczył mi błąd o szmatce, również przy DVD2. Wyjąłem płytę, włożyłem od nowa - znów to samo. Jakie było moje zdziwienie, gdy wyjąłem płytę i faktycznie ją przetarłem - załadowała się w 5 sekund i od tamtej pory żadnego problemu. ;D
     
  7. mmatizz

    mmatizz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miałem dokładnie ten sam problem, ale ROZWIĄZAŁEM GO !

    XboxPirate - Download Latest Xbox360 Games For Free!

    Zarejestrujcie się na tej stronie. BARDZO WAŻNE: stamtąd pobierzcie GTA V według instrukcji:

    Grand Theft Auto V XBOX360-QUACK - Free Download

    Ustawcie BURNERMAX i IMGBURN tak jak tutaj:

    How To Burn Xgd3 Games Using Burner Max Payload Tool - Xbox 360 Tutorials - XboxPirate Gaming Forums

    A jeśli macie nagrywarkę, która nie jest kompatybilna z BURNERMAX, to zerknijcie na ten poradnik:

    Imgburn Settings For Xgd2 And Xgd3 Games. - Xbox 360 Tutorials - XboxPirate Gaming Forums


    Pobierałem różne wersje GTA V, QUACK z torrentów, COMPLEX i coś tam jeszcze, ale u mnie cały czas był problem ze szmatką, albo z ciągłym resetowaniem. Ale gdy ustawiłem IMGBURN według tutoriali i ściągnąłem GTA V z xboxpirate.eu, to wszystko zaczęło pięknie śmigać.

    \\EDIT:

    Po pobraniu sprawdźcie wszystko najnowszą wersją ABGX, minimum dwukrotnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum