1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyczyść płytkę szmatką na zbanowanym HDD.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kobemvp_24, Grudzień 21, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Przełożyłem dysk ze zbanowanej konsoli sformatowałem go i jest teraz w konsoli niezbanowanej. I teraz problem jest taki, że po instalacji obojętnie jakiej gry przy włączaniu wyskakuje "wyczyść płytkę.." . Otóż pytanie jest następujące. Jest to wina tego, że hdd jest zbanowany czy może czegoś innego ? Można samemu odbanować hdd ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie hdd jest zbanowany a konsola.

    sprobuj format raz jeszcze na konsoli niezbanowanej.
     
  4. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Niestety nie pomogło. Inne sugestie ?
     
  5. lisek1983

    lisek1983 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    nie zaktualizowana konsola(oczywiście ta nie zbanowana) albo gra źle nagrana
     
  6. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Jest podłączona do xbl, więc jest zaktualizowana. Problem powtarza się na wszystkich grach.
     
  7. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zrob to co napisales w temacie - doslownie. Wez jakas gre i wyczysc szmatka na jakims zbanowanym HDD :D

    A tak powaznie to moze HDD ma bad sektory i ma problem z odczytem danych zapisanych na ty dysku. Ja tak mialem kiedys w kompie ze sie zgrac zgralo na dysk ale juz nie odczytalo. Sproboj od kogos pozyczyc dysk i podlacz do swojej konsoli
     
  8. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Jest taka akcja, że np. Fifa 10 , włącza się do momentu wyboru języka i wyskakuje komunikat.

    Edit Nagrywam sobie później Devil May Cry 4 i tutaj lekkie zdziwko. Gra działa. Następnie nagrywam Race Driver Grida sytuacja się powtarza. Wniosek ? Można zapisywać starsze gry, czyli te nowsze zostały nagrane nieadekwatnie do rodzaju flasha. Nie wiem jaką konsola ma przeróbkę, mam tą konsolę od 2 dni. Może ktoś dojdzie do tego jaka to może być ? Moim zdaniem może to być 1.6, bo gierki były nagrywane przez Wave 3. Nie wiem co już o tym sądzić.

     
  9. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Myślę, że można zamknąć.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum