1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyczyść szmatką-call of duty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alexxbox, Październik 7, 2010.

  1. alexxbox

    alexxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Kupiłem wczoraj używane call of duty 6 w stanie bdb, ale jak sie okazało konsola mi jej nie czyta tylko pojawia sie komunikat o wytarciu płyty. Przecierałem ją pare razy i restartowałem konsole nic nie działa. Pozostałe gry choć nie które porysowane chodzą idealnie, wina tkwi w napędzie czy w płycie?

    Z góry dziękuje za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamilCR7

    KamilCR7 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    w płycie. Jak inne gry ci chodzą to napęd dziala
     
  4. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    spróbuj innym sposobem, JAK TO MAWIAŁ STARY MĄDRY MĘDRZEC: przetrzyj płytę spoconą skarpetką(może nie dosłownie spoconą, taką jaką chodzisz już z pół dnia;p). Może śmieszny sposób ale dzięki niemu odpaliłem dużo porysowanych gier(jak i moi koledzy) . Inny dobry sposób to płyn do okularów + ta szmateczka:)

    A jak nie czyta ci napęd innych gier to cóż...

    Ale sam miałem podobny problem, jedna gra była mocno porysowana i działała bez problemu, a druga była tylko porysowana i były już problemy
     
  5. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    Ja mam to samo z cod 5 nacieram kremem nivea i działa:)
     
  6. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    A call of duty oryginalna czy kopia bo jak kopia to może za szybko nagrana?
     
  7. alexxbox

    alexxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płyta jest oryginalna. Problem już rozwiązałem, gra była kupiona w GameStopie i mówią, że bez problemu wymienią mi na działającą.
     
Wczytywanie...

Poleć forum