1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyczyść szmatką LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dimzad, Kwiecień 5, 2013.

  1. Dimzad

    Dimzad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Nie dawno przerobiłem konsole na LT 3.0. Od tego czasu nie mogę nagrać żadnej płyty. Na początku nagrywałem na esperanzie, ale nie chciało mi sfinalizować podczas nagrywania. Wkurzyłem się i pojechałem po verbatimy. Nagrało się, sfinalizowało. Niestety jak wkładam płytke to wyskakuje mi komunikat przeczyść płytę szmatką. Nie mam nawet obrazka gry, nie mogę wejść w opcje gry bo odrazu wyrzuca mnie dashborda. Nagrywane według poradnika. Chodzi mi dokładnie o gry: GoW: judgement i bordelands 2. Nie wiem czy mnie oszukali i coś zepsuli podczas przeróbki czy jak? Miał ktoś taki problem? Nagrywarka obsługuję ten program co trzeba, nie wyświetlał się komunikat trunance. Więc niby wszystko powinno działać...:apologetic:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Wszystko robisz jak w poradniku ?
    Jaką masz nagrywarkę?
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    A gry przed nagraniem skanujesz abg360 z ustawiem autofix level 3 . Jak tak to laser w xie do wymiany lub nagrywarka do bani. Dla pewnosci kopie od kogos postestuj i orginaly chodza?
     
  5. Dimzad

    Dimzad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Starsze gry chodzą, jak jeszcze miałem nagrywane pod LT 2.0. Orginały chodzą, Nawet przerobiony Pro Evolution soccer działa. Nagrywarkę napiszę wieczorem. Bo ogólnie to robi to mój znajomy który trochę lepiej w tym siedzi niż ja, ale już nie wie o co może chodzić. Przez abx360 przepuszczał była ta weryfikacja udana na bank. W każdym razie co do nagrywarki to była w tej liście wymienionych co obsługuje IMB Burn żeby nagrywać te nowsze gry. Wcześniej też u niego nagrywałem gry (jeszcze na LT2.0) i każda bez problemu działała, więc nie wiem czy to może być winna nagrywarki... kopi mam średnio jak potestować bo nie znam ludzi co posiadają xboxa

    edit

    Teraz przeczytałem o wyczyszczeniu pamięci podręcznej. Może to pomóc w moim problemie? I czy usunie to moje savy? Bo już prawie kończe mass effect 2 (orginał i działa) i nie chciałbym ich stracić;p
     
  6. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tez tak mialem tym programem nagralem w 100% bez bledow i konsola mi nie widzi dlatego wywalilem ten program i nagrywam zwylka nagrywawrka ucinam 3% ostanie dziala z mp3 i instalka na dysk mozesz jedna gre sprobowac
     
  8. Dimzad

    Dimzad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywaka ma numer sh-222ab, zgodna z tym co jest w burnermax payload tool --> wklejone z gg co mi kolego napisał
    przed nagrywaniem nie używałem autofix level 3 tylko autofix level 2---> również wklejone to co napisał
    widziałem ten poradnik, i zgodnie z nim starał się nagrać mi te płyty
     
  9. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dla LT+ 3.0 musisz nagrywać z AutoFix Level 3.
     
  10. Velthar

    Velthar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Strzelin
    Miałem problem z czyszczeniem szmatką po lt2.0. Nie wiem czy jest to możliwe ale wypiąłem dysk z konsoli i ponownie go zamontowałem. Gra normalnie zaczęła działać.
     
  11. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Widocznie nie robisz jak w poradniku, skoro masz inne ustawienia. W abgx masz komunikat, że dograł topologię? Skoro nie widać minaturki, to albo masz zły obraz albo źle nagrałeś.
     
Wczytywanie...

Poleć forum