1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wydobycie keya liteon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez janek23, Kwiecień 4, 2010.

  1. janek23

    janek23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    liteon DG-16D2S 74850C A0A2

    Wczoraj podczas flashu liteona poszedł mi dymek(podłączyłem przez przypadek zasilane odwrotnie), napęd wykrywa i działa (xbox go wykrywa, gry normalnie czyta) tylko mam pytanie czy coś spaliło i czy będzie możliwe odczytanie klucza …
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    widocznie bardzo szybko odłączyłeś zasilanie :D skoro działa ,ale jak działa to nadal można klucz odczytać :)
     
  4. janek23

    janek23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No stary ułamki sekund, ale coś mi nie chce się odczytać bo wyskakuje mi "serial data is bad" ….
     
  5. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
  6. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    A to jest już sflashowany napęd, czy oryginalny soft? Używasz aktualnego jungleflashera? CK3, probe/spear, czy samoróbka?
     
  7. janek23

    janek23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Soft jest oryginalny, aktualny jungleflasher a używam czegoś takiego:

    max3232 komunikacja rs232 ttl

    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum