1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wydobycie klucza Jungleflasher 0.1.77 Liteon 83850c

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Kondorro, Marzec 24, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam ,


    czy da sie wyciagnac klucz na nie przerobionym xboxie z napedem liteon 83850c za pomoca jungleflasha ?Jesli tak to prosze mi powiedziec jak.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dales mi tutak do dosflasha :) a mi moj pen drive nie widzi tych 3 ukrytych plikow :(
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Olej dosflasha :p
    W JF skorzystaj z opcji LO83info.
    Przy odrobinie szczęścia po wysunięciu tacki dostaniesz klucz ;]
     
  6. granwork1

    granwork1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdź total comanderem czy na typ penie nie ma tych plików .
    W total comander opcie--- wyświetlanie --- pokaż pliki ukryte/systemowe
     
  7. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Walcze z tym od godziny 15 haah , jednego xa z tym samym napedem ale z iextreme 1.6 przerobilem na LT+ w 5 minut a ten niestety nigdy nie byl przerabiany ehhh ale z tym meczarni. Dzieki za info zaraz zobaczy czy to cos pomoze:p

    EDIT: probowalem kliknac dummy from KEY DB i nic :( Ehhh masakra



    teraz wyskakuje

    0020: 00 00 00 00 00 00 00 00 - 00 00 00 00 00 00 00 00 ................
    0030: 00 00 00 00 00 00 00 00 - 00 00 00 00 00 00 00 00 ................
    0040: 00 00 00 00 00 00 00 00 - 00 00 00 00 00 00 00 00 ................
    0050: 00 00 00 00 00 00 00 00 - 00 00 00 00 00 00 00 00 ................
    0060: 00 00 00 00 00 00 00 00 - 00 00 00 00 00 00 00 00 ................


    LO83info extraction Failed!


    Czytajac ta instrukcje http://xboxforum.pl/kosz-f53/flash-liteon-83850c-jungleflasher-0-1-66b-wydobycie-klucza-26421.html


    zastanawiam sie czy ja tez musze zainstalowac sterowniki VIA oraz PortIO32 ???Ale ja to robie tylko za pomoca SATA , zasilanie z xboxa. Prosze o pomoc
     
  8. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak masz kontroler VIA to musisz wywalić viaraid.sys bo inaczej będziesz miał freeza przy flashowaniu litka, portIO jest już wbudowany w JF.
    Skoro nie idzie przez LO83info (mam nadzieję że czytasz co pisze w wyskakujących okienkach :p ) to zostaje PMT






    @down
    Może odstrasza go tryb textowy ? ;p
    Ja tam też wole JF ;]
     
  9. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    W dosflashu bys to w 10 min zgral. Nie wiem czemu tak sie uparles na tego JF..
     
  10. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Boje sie cos robic w dosflashu:p Ale chyba zaraz zobacze czy sie uda
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok mam te pliki!! Widac je!!!:)
     
  13. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Hehe , jak pisalem wczesniej wczoraj udalo mi sie wgrac lt+ na konsoli ktora miala 1.6 teraz walcze z wgraniem LT+ na niegdy nie przerabiana konsole.Sam nie wiem czy dalej kombinowac tym dosflashem czy lepiej nie:p
     
  14. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Co tu jest do bania sie? Wchodzisz w dosa, wybierasz naped, myk z tacka, wciskasz R jak Read i masz sczytany klucz
     
  15. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie ma nic do kombinowania, jak nie LO83info to PMT, w najgorszym przypadku MRA.
     
  16. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok bgszef , mam nadzieje ze nic sie nie zwali :) Zaraz zobacze
     
  17. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Tylko nie rob Erase przed wydobyciem klucza, bo i takie talenty byly ;)

    Ogolnie czytaj co tam bedzie napisane, a bedzie LUZZ
     
  18. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    To to jest szczyt głupoty i xbox jako podstawka :)
     
  19. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Raczej bardzo drogi odtwarzacz DVD ;]
     
  20. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    A da się przerobić napęd z xboxa do kompa? Żeby odczytywał gry na kompie itp?
     
  21. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, w ten sposob mozesz zgrywac oryginalne gry.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum