1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wydobycie klucza z płyty głównej.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arnik, Styczeń 11, 2013.

  1. arnik

    arnik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętochłowice
    Witam serdecznie ! Posiadam xboxa 360 elite przerobionego z napędem Benq .
    Otóż mój problem polega na tym, że napęd się zepsuł. Brat postanowił to naprawić wykręcił stary napęd ( wyrzucił go ) i wkręcił jakiś ze starej konsoli. Żadnych gier nie czyta ;( Byłem z tym u jakiegoś gościa, twierdzi że muszę zakupić z powrotem napęd firmy Benq bo inaczej nie będzie działać. Wyczytałem coś na necie że muszę mieć ten stary napęd bo trzeba z czytać z niego klucz (nie wiem o co chodzi :( ) - nie posiadam już starego napędu. Co trzeba teraz zrobić ? z góry dziękuję za informacje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kmes.serwis

    kmes.serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Klucz możesz wydobyć z pł. głównej, pod warunkiem że masz dasha nie wyższego niż 14719.
     
  4. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    masz problem kolego...tak jak kolega napisał trzeba zgrać klucz gdybys miał stary napęd to zero problemu zgrywasz i wrzucasz na nowy naped....a teraz jak masz dasha nowego to lipton....a co było ze starym?? jak łytek nie czytał wystarczyło laser nowy kupić jak ja to zrobilem
     
  5. arnik

    arnik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętochłowice
    dziękuję za odp ! :) jak bym wiedział że się przewrócę to sobie usiądę ! :) dasha posiadam 2.0.15574.0 :((
     
  6. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    zrób sobie RGH i nie potrzebny bedzie napęd :)
     
  7. arnik

    arnik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętochłowice
    No do mnie to nie jest żaden problem tylko powiedz mi ile takie coś kosztuje ?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    konsola do szafy rgh narazie na tym dashu nie zrobisz
     
  9. arnik

    arnik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętochłowice
    a powiedzcie mi czy jest możliwość zakupienia nowego napędu nie przerobionego i przerobić konsolę jeszcze raz ? :)
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ja nie masz klucza napedu to nie
     
  11. arnik

    arnik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętochłowice
    a czy idzie ten klucz jakoś inaczej wydobyć (coś wyczytałem że w jakiś sposób się da) ? Bo napędu już nie posiadam :(
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Przy tym dashu który posiadasz nie odzyskasz narazie klucza w żaden sposób
     
  13. arnik

    arnik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętochłowice
    to pozostało mi tylko czekać, aż się znajdzie osoba która do tego dojdzie :) No nic Dziękuję bardzo za informacje :) :black_eyed:
     
  14. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Tylko przez rgh naped lepiej odkup bo xgd 3 nie ruszy jak masz dash wyzszy niz 14xxx to nic nie zrobisz do szafy i czekac na rgh na fat na ten dash
     
  15. arnik

    arnik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętochłowice
    Witam ! Orientuje się już ktoś czy jest możliwość z czytania klucza z płyty głównej ? Dash 15574 ?
    z góry dziękuję za info :))
     
  16. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw

    Alert Nazwa tematu nie opisuje problemu. Następnym razem warn dla autora

     
  17. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    608
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    nie ma mozliwosci
     
Wczytywanie...

Poleć forum