1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wygląd menu krótkie pytanie. Proszę o pomoc!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez clubx, Sierpień 21, 2011.

  1. clubx

    clubx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, moje menu wygląda tak jak w tym filmie mniej więcej od czasu 2:10:




    Jest takie "proste" chodzi głównie o wygląd tych okienek



    Co zrobić, żeby mieć okienka takie cieniowane jak tutaj:

    [​IMG]



    Dodam, że mam przerobioną konsolę, nie podłączoną do neta.
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. clubx

    clubx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A który jest nowszy?
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Ten 1 filmik to nowy dash do tego 2 nie wrócisz, a za parę miesięcy będzie jeszcze inny wygląd.
     
  6. clubx

    clubx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dziękuję za odpowiedzi

    jeszcze tylko jedno pytanie krótkie:

    czy można wgrać motywy premium przez USB?
    Jest kilka poradników ale mi zmienia tylko tło.
    dzięki
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    bo zmienia się tylko tło te inne rzeczy masz na live jak odwiedzają ciebie znajomi itp.
     
  8. Qujote

    Qujote Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Złotoryja
    Tak da się wgrać ale musisz mieć premium a nie zwykły
     
Wczytywanie...

Poleć forum