1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyjaśnienie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hokej87, Marzec 23, 2010.

  1. Hokej87

    Hokej87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Czy ktoś mi może konkretnie i szczególowo wyjasnic 1 rzecz.Mianowicie mam x360 z przerobka Ixtreme 1.61NXE i teraz jak sobie sciagne jakas nowa gre np.FFXIII,Battlefield BC 2,to do tego cos jeszcze potrzebuje n.active.iso czy cos?czy poprostu wypalam i gram.Bo narazie wypalilem Prison Break i wogole nie widzi tej gry xbox.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jeżeli masz 1.61 to wszystkie gry z wave 4 powinny bez problemu ci się odpalić - a jaki jest komunikat gdy włożysz płytę do napędu ? Może źle nagrana płyta na czym nagrywałeś i z jaką prędkością / albo obraz zepsuty, sprawdzałeś w abgx ?
     
  4. Hokej87

    Hokej87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nagrywam na Verbatimach predkoscia 2,4x w Clone CD.Komunikat zaden nie wyskakuje tylko przechodzi na biały ekran z napisami i pisze,zebym wlozyl płyte z grą.Active.isonie moge tez wypalic,bo jak wypalam w ImbBurn to wypala sie do 99% i tak zostaje płytka sie kreci czas leci,a wypalanie sie nie konczy...
     
  5. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    moze gra byla juz spatchowana z wave4 na 3. Wtedy musisz uzyc activate.iso.

    Czy gra ma poprawny i niepatchowany wave mozesz sprawdzic ABGXem

    rozwiazanie nr2: wgraj sobie ix1.61NS, wtedy wszystkie gry ci beda zawsze chodzily, bez wzgledu na wave i patch.
     
  6. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hokej87 - a ile czekałeś przy nagrywaniu obrazu Activate.iso ?

    Ja jak nagrywałem, to też troszkę czekałem przy samym końcu (z kilka/naście minut).
    Obraz ma przeszło 200MB, a nagrywało jakby całą płytę DL (podejrzewam, że ją jakoś wypełniało do końca).
     
  7. Zozozl

    Zozozl Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bajki
    Najniższa prękość i sprawdż abgx czy to ta gra a i czy ma vave 4
     
  8. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Mi 40 min na 99% stalo w activate, takze cierpliwosci :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum