1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wykasowany firmware !!

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez ryo, Luty 14, 2011.

  1. ryo

    ryo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam wszystkich i proszę o pomoc,potrzebuję orginalnego lub zmodyfikowanego firmware do napędu samsung ms 28 a,podczas flashu zamiast zapisać skasowałem go.Klucz posiadam z liteona który padł już jakiś czas temu,z góry dzięki za pomoc pozdrawiam !!


    przepraszam za temat nie w tym dziale,proszę o przeniesienie wątku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Rozumiem że robisz spoof napędu z litka na samsunga i potrzebny ci soft do niego. Jak tak to przez gg mogę Ci podesłać lt do samsunga.
     
  4. ryo

    ryo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6


    Dzięki adam372,ale już dałem sobie radę ,zrobiłem spoof z firmware 1.51 do samsunga z moim kluczem i potem jeszcze raz na lt +.Wgrane ale A.C.B coś nie ruszył,może zle nagrana płytka,pozdrawiam !!
     
  5. Misiek3600

    Misiek3600 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    I pewnie Ci nie ruszy bo najnowsze LT+ wykrywa spoofa a dodatkowo A.C.B ma zabezpieczenie AP 25 i żeby odpalić gry z tymi zabezpieczeniami potrzebny jest najnowszy LT i dodatkowo orginalny napęd który miałeś w konsoli inaczej nie ruszy... Chyba że pojawiła się jakaś nowa metoda o której nie słyszałem :)
     
  6. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Możesz podmienić tylko na napęd obsługujący AP (litki,benq,nowe hitachi)
    Samsung nie wspiera AP i zostanie wykryty przez dasha.
     
  7. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Shibby, *******icie.
    To, ze samsung nie wspiera AP2.5 oznacza tylko tyle, ze nie potrafi sprawdzic, czy w odpowiednich sektorach znajduja sie dane zwiazane z AP2.5. Jesli wczesniej miales Lite-ona, to mozesz go podmienic tylko na innego Litka ( obojetne czy v1,v2,v3), lub Benq. Nie na Hitachi, bedzie ta sama historia, co z samsungiem
    Co do braku mozliwosci uruchomienia ACB, AP2.5 widzi, ze naped byl zmieniony i nie odpali Ci gry. Na spoofowanym napedzie nie odpalisz zreszta zadnej, z aktualnie 6 gier, z tym zabezpieczeniem.
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica


    myslisz się kolego

    mozna podmienić litka na hitachi ale tylko 78/79.....sprzwdziłem dziala....bo te hitachi obsługuje ap....
     
Wczytywanie...

Poleć forum