1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wykryto uszkodzone zawartosci do pobrania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cr92, Marzec 11, 2012.

  1. cr92

    cr92 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Wczoraj nagralem sobie Batmana Arkham City gdy rozpoczynam gre wyskakuje info ze wykryto uszkodzone zawartosci do pobrania i kaze wyjsc do interfejsu glownego, nie wiem co zrobic gre nagralem nagrywarka LG na verbatimie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz ten sam problem co ja.Na bank grzebales w opcji pobierz kod dla kobiety kot,czy cos takiego.Juz sobie nie pograsz,ja musialem pozyczycz konsole od kumpla na okres 2 tyg.Ale jest ciekawostka taka ze dalem ostatnio konsole do naprawy i wymienili mi laser,wlaczylem gre z ciekawosci i dziala bez problemu.Teraz nie wiem czy wymienil mi jakies inne czesci z konsoli czy stal sie cud i gra dziala.Sprobuj jeszcze pare razy gre uruchomic ale z czego wiem to i tak nic raczej nie zmieni.Takze jak masz mozliwosc pozyczenia konsoli od kolegi to zrob to i nie męcz sie ze swoja konsola.Ps Batman wymiata,najlepsza gra w jaka gralem w zyciu ever.
     
  4. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Temat już powtarzał się kilka razy i udzielałem odpowiedzi - zresztą nie tylko ja. Tak się składa, że również nagrywałem na verbatimie, też nagrywarką lg. Wyskoczył mi komunikat o uszkodzonej zawartości. Zainstalowałem grę na dysku, włączyłem i wszystko ładnie działa. Inni użytkownicy polecali również połączenie się z xbl i pobranie aktualizacji gry.
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tyle ze xgd3 nagrywane lg i zainstalowane na dysku kończy się błędem autoryzacji więc coś nie halo...
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Mam lt 2.0 dash 599. Jak wiadomo taka kombinacja zapewnia bezproblemowe instalowanie gier na dysku. Jak sytuacja wygląda u autora tematu nie wiem - nie napisał. Może ma lt 3.0, albo nie ma dysku. W tym wypadku moja porada byłaby bezużyteczna.
     
  8. Pevoccer

    Pevoccer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zielona Góra
    u mnie pomogła aktualizacja gry z XBL
     
Wczytywanie...

Poleć forum