1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyłączająca się karta sieciowa w X360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez LISTI, Wrzesień 27, 2014.

  1. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    od dłuższego czasu nie mogę uporać się z pewnym problemem. Często podczas gry wyłącza mi się karta sieciowa w konsoli, oczywiście ta wbudowana. Wyskakuje mi okienko "Rozłączono z usługą XBOX Live". Gdy próbuję ponownie się połączyć, to nie wykrywa mi kabla, który cały czas jest podłączony. Po wyłączeniu konsoli i ponownym jej włączeniu wszystko jest jak należy, ale po 15min wszystko znów trafia szlag. Konsola rozkręcona, kurzu nie ma. O co może chodzić?

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wifi? Jak wifi to przełącz na kabel przy lichych routerach lub słabym necie to standart.
     
  4. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie przez kabel. Wifi nie mam, zapomniałem dodać. XBOX 360 Elite.
     
  5. szlovak

    szlovak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    zmień kabel, port w switchu a później ruter. Jak to nie pomoże to provajdera
     
  6. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kabel zmieniany, oba tak samo. Switch sprawny, mam kilka urządzeń do niego podłączonych i nic nie jest zrąbane. Prowajdera?
     
  7. szlovak

    szlovak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    OK, czy w routerze po odłączeniu i podłączeniu kabla w takiej sytuacji możesz zobaczyć że ruter widzi xboxa? powienien być xbox w liście urządzeń, jeśli nie to rzeczywiście coś z karta w xboxie
     
  8. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No tak coś z sieciówką, bo czasami dobrze działa, a czasami jest tak, jak napisałem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum