1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wyłączający sie pad

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez czeski24, Luty 20, 2009.

  1. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam.Mam problem z padami.Pady do tej pory smigały ze az miło ale nagle jak gram we dwie osoby to albo jeden albo drugi pad co 15-30 min sie wylacza(nie jest to wina baterii bo baterie sa nowe a po drugie na padzie nie pala sie na zmiane lampki swiadczace o zerowym stanie bateri),gram sobie i mam nagle info ze jeden pad zostal wylogowany i musze go wlaczac ponownie.Moze ktos mi powiedziec o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    widzialem wczesniej te tamaty i nie ma tam odp na moje pytanie.Dodam jeszcze ze nagle oba pady przestały wibrowac(np w soul caliburze 4).W pokoju mam antene zewnetrzna moze ona jakos powoduje ze pady sie rozlaczaja?baterie nowki(energizer).Pady nagle sie rozlaczaja i przestaly wiborowac.Jakies rady?Jednego pada mam od MS bo mi przyslali pare dni temu i wszystko smigalo az nagle dzis wibra padła w dwoch
     
  5. emstar3000

    emstar3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To teraz odeślesz im 2 pady na gwarancje :) Tylko pewnie wróci 1 :p
     
  6. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na jakiej podstawie twierdzisz, ze nie odpowiedziały na pytanie? To z tego wynika, że wiesz co nie tak z padem... A zmień baterie. Miałem baterie do X360 wyladowane.
     
  8. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Baterie firmowe ? Dajesz sobie reke uciac ze nie są rozładowane ?
     
  9. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kolega raczej wi co jest nie tak, jak wie, że nie są to problemy opisane w temacie...
     
  10. emstar3000

    emstar3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To bez komentarza to też bez komentarza ;)

    Jak byś wyłączył/odłączył tą antenę może sprawdzisz czy ma ona jakikolwiek wpływ na Pady ?
     
  11. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Zdarzało mi się kupować oryginalne baterie rozładowane, więc sprawdz swoje. Po drugie może ten styk w pojemniczku z bateriami Ci coś nie łączy.
     
  12. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy ktokolwiek z was przeczytał link który podałem? Tam wszystko to, co mówimy jest napisane. Mowa o antenach, routerze, bateriach itp. Kolega napisał że nic z tych zeczy, to raczej wie jaki jest problem.

    Do zamknięcia!!~
     
  13. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pady przestaly sie wylaczac,lecz nadal nie ma wibry w obu.wkladalem akumulatorki,zwykle,alkaiczne i nic.....
     
  14. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    okazalo sie ze w soul caliburze iv nie ma wibry,w innuch gracj jest
     
  15. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sam sobie odpowiedz znalazles...
     
  16. tomasz0992

    tomasz0992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    częstochowa
    Ja tez mam problem z padem.Otoz gdy go uruchamiam laczy sie wskazuje ktorym jest kontrolerem 1 czy 2 no i po 3 sekundach sie rozlacza i znow szuka...i tak jest caly czas.prosze o pomoc.nie jest to wina bateri poniewaz mam akumulatorki wszystkie przedtem ladowalem i sprawdzalem ...Pomozcie prosze...:(
     
  17. Warper

    Warper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obstawiał bym lipne baterie.
     
  18. tomasz0992

    tomasz0992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    częstochowa
    wlasnie baterie sa dobre :/ wezcie czytajce dokladnie, problemem nie sa baterie lecz awaria pada... nie wiem co jest w nim nie tak pomocy
     
Wczytywanie...

Poleć forum