1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyłączanie konsoli

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez adam372, Styczeń 14, 2011.

  1. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Wczoraj sobie grałem i po około 2 godzinkach buch konsola się wyłączyła. Włączam ją powtórnie i chodzi normalnie. Co jest?
    Dodam że mam freeboota i FSD 2.0 RC1.6 (12611). Czyżby takie zabezpieczenie konsoli przez FSD?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    raczej jakis blad w grze bo odstawiam ze grales z dysku.
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    zwykły błąd zdarza się tak samo jak komputerowi tak samo konsola może się wyłączyć czy zawiesić .
     
  5. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    W Limbo grałem :) Dzięki za szybką odp. bo się zmartwiłem trochę że coś się dzieje
    Przy okazji zapytam. W tym FSD co posiadam nie ma już zabawy z diodami w konsoli?
     
  6. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Jak na razie w FSD v2 nie ma możliwości zmiany koloru diod. Taka opcja była dostępna w v1.20 A szkoda... Mam nadzieję że niedługo to wprowadzą.
     
Wczytywanie...

Poleć forum