1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyłączenie PADA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RHCP., Czerwiec 4, 2010.

  1. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    Wietam:)

    Przepraszam wiem,ze nei powinienem tutaj pisac ale nie wiem gdzie to by bylo napisać. Prosze o wyrozumialosc i bez ostzezenia.


    Jak wylaczyc pada ktory nie jest podłaczony do konsoli ?

    oprocz wyjmowania akumulatorka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tylko wyjęciem akumulatora
     
  4. XxAdriaNXx

    XxAdriaNXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Masz Na Środku Pada Taki "X" Przytrzymaj Go I Będzie OK
     
  5. XxAdriaNXx

    XxAdriaNXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sorka Pomyliło Mi Się Szybko Czytałem:)
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    XxAdriaNXx- ''ktory nie jest podłaczony do konsoli ?''
     
  7. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    Z tego co wiem można tylko wyjąć akumulatora
     
  8. muppets

    muppets Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    BDG
    ten który nie jest podłączony do konsoli to się sam po 2 minutach chyba wyłączy.. a ten co jest to przytrzymaj klawisz x przez dłuższy czas i ci się pojawi menu wyłącz konsole, wyłącz kontroler, albo anuluj.. :)
     
  9. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A co to za różnica , prostym sposobem jest też stuknięcie o fotel(zawsze tak robię) wtedy lekko akumulatorki się poruszą na chwilę i się wyłączy :D
     
  10. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Na starej wersji Dasha, było tam gdzie Wyłącz konsolę także wyłącz kontroler. Teraz tylko wyjęcie baterii, ale tego nie radzę :).
     
Wczytywanie...

Poleć forum