1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyłączyc xbox'a?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grzesiu1991, Lipiec 20, 2010.

  1. grzesiu1991

    grzesiu1991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam moze głupie pytanie : czy da sie wyłączyć xbox'a 360 guzikiem na konsoli, a nie padem>?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    taak trzeba przytrzymac
     
  4. Hunterz

    Hunterz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    da sie po to masz ten guzik
     
  5. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    a do tego pad sam Ci sie wyłączy ;> (niezle bajery ma ten XBOX, co nie?)
     
  6. xRazor

    xRazor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łomża
    ja tak zawsze wylaczam
     
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    A do czego ten przycisk zostal zrobiony? Strasznie glupie pytanie.
    Mozesz wylaczac jeszcze w sposob robienia zwarcia w gniazdku/przedluzaczu elektrycznym - tylko na bluzsza mete nie polecam. <rotfl>
     
  8. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Niesamowicie głupie pytanie, moze myslal ze to tylko taka lampeczka, a co do guzika nie trzeba przetrzymywac, mozna kliknac ! :)
     
  9. milosztor

    milosztor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Toruń
    Jak przytrzymasz około 1h, to będziesz miał XBL Trial na 48h
     
  10. Cinek_END

    Cinek_END Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Domu
    Sa trzy opcje :
    - wylaczyc guzikiem na konsoli
    - wylaczyc za pomoca pada
    - wyciagnac wtyczke z pradu :DD - nie polecam ( ale jest taka mozliwosc )

    KONIEc. kropka !
     
  11. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    O Boże, ale się uśmiałem :) Nie łatwiej i szybciej samemu to sprawdzić?
     
  12. malina10212

    malina10212 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    253
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kielce
    Właśnie nie, bał się że jak sam sam sprawdzi to i x boxa powieje siwy dym, zapachnie spalenizną i zaśpiewa RoDem. Kolego, a chociaż wychodzisz z gry do menu głównego czy wyłączasz konsolę w środku rozgrywki?:D
     
  13. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    a tak szczerze to co to za roznica czy chocby w srodku rozgrywki czy z dasha??jego system to nie jest windows,a jak masz na mysli rrod-a to ludzie ktorzy wylaczaja konsole z dasha tez dostaja...a raczej ich konsole:>
     
  14. zatobajestbrat

    zatobajestbrat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hahaha sprawdz sam.... MOŻNA... nie wyłączaj guzikiem bo xbox wybuchnie, wiesz...
     
  15. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    W 2 poście jest odpowiedź.... Robi się z tematu śmietnik
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum