1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wylogowywanie :

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez HammerPL, Maj 9, 2014.

  1. HammerPL

    HammerPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    grodzisk mazowiecki
    mam taki problem bo jak mam konsole xbox 360 podlaczoną do internetu i jak wlocze gre albo wylacze to wyloguwuje mnie lae moge sie zalogawac i dalej grac ale to strzasznie denerwuje


    problem sie zaczoł pokazywac jak spalil mi sie stary router i neostrada dala identycznie taki sam . :neglected:


    wersja konsoli -slim 250 gb
    router-livebox 2.0 zte
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mam to samo, po wlaczeniu gry pisze ze wylogowano z Xbox Live ale za chwile sie pojawia ze zalogowano do Xbox Live, raz mi sie zdarzylo ze nie zalogowalo po wylogowaniu.

    Moja konsola to Slim 4gb + 320gb Trinity 10,83A
     
  4. Rolex

    Rolex Banned

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja tak mam co dzień i nie wiem co z tym fantem mam zrobić
     
  5. matikret

    matikret Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A macie konsoly przerobione ? Tak się dzieje ze względów bezpieczeństwa, inaczej by was zbanowali
    Ja osobiście też maam neostrde. I problem u mnie pojawia się 1 raz na pół tygodnia. Także miałem taki router, strasznie go nie polecam, same z nim problemy były, teraz ma TP_LINK-a a internet ten sam, tylko router wymieniłem na własny użytek
     
    1 osoba to lubi.
  6. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja nie mam przerobionej, dostałem fife 12 od kumpla i nie działa, odczytało to jako film dvd i po wlaczeniu wyswietla tylko obrazek xbox 360, takze konsola nie przerobiona raczej, chodz troche mam watpliwosci bo plomba jest przerwana.

    Tez mam TP-Linka i moge go polecic, zero problemow :)
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na TP linku nie ma problemu , ani po wifi ani po kablu , wylogowuje mnie tylko kiedy aktualizacje pobieram do gry .... ale później się loguję z automatu.
     
  8. Rolex

    Rolex Banned

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nigdy nie przerabiałem swojej konsoli bo nie mam takiej potrzeby,konsola mi służy po to żebym na niej grał.
     
Wczytywanie...

Poleć forum