1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymagana aktualizacja konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Karvin, Maj 14, 2011.

  1. Karvin

    Karvin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie.

    Zwracam się do was z następującym pytaniem/problemem.
    Dziś wypaliłem dla młodszego brata Popcap hits vol2 na xboxa. Konsola ma LT+ i wszystko inne ogólnie śmiga... (Black ops, mortal kombat ect) Przy wrzuceniu płyty popcap hits wyskakuje jednak komunikat z prośbą o aktualizację konsoli. Co w tym wypadku zrobić aby nie namieszać? Czym jest to spowodowane? Chciałbym aby ta płytka działała, ale nie chciałbym niczego namieszać aby, odpukać, inne gry nie przestały działać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kwiatek169

    kwiatek169 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z niektórymi grami np z BULLETSTORM tez woła o o aktualizację. A chodzi o to żeby w konsoli był ostatni DASH . Możliwe że z tą plytką jest to samo trzeba wgrać najnowszego dasha
     
  4. Karvin

    Karvin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy update z płyty niczego nie namiesza i po aktualizacji wszystko będzie trybić? Aktualnie dash jest 2.0.911990
     
  5. kwiatek169

    kwiatek169 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    JA aktualizowałem przez pendriva juz kilka razy i wszystko było ok. Poszukaj na forum tego dash nie wiem jak sie nazywa albo w gogle wpisz dashboard kinect
     
  6. Karvin

    Karvin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mogę spokojnie ściągnąć, rozpakować, wrzucić na pena dash 12625, zaktualizować i wszystko nadal powinno trybić na nowym dashu?
     
  7. kwiatek169

    kwiatek169 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    TAk wszystko będzie jak wcześniej. Bez komplikacji itd.:) JA tak robie zawsze gdy wychodzi nowy dash.
     
Wczytywanie...

Poleć forum