1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymagana Aktualizacja Max Payne 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adixde, Maj 12, 2012.

  1. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema ściągnełem Max Payne 3 mam lt 3.0 gry nie przepuszczałem przez abgx bo pisało ze lt 3.0 gry włożyłem płyte do xboxa wyskoczyło mi że muszę zaktualizowac konsolę, teraz pytanie co robić? wszystkie poprzednie gry jak wiedzmin 2 cod mw3 działają
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli masz Dash'a wyższego od 13599 (zapewne tak), to możesz aktualizować.
     
  4. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tak wyższy jest od 13599 bo juz ma nowy wyglad :) a swoj mozesz sprawdzic a dane systemu tam masz dokladny nr
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, możesz aktualizować, bo masz przynajmniej 14699.
     
  7. bartuniooo

    bartuniooo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeśli mam lt+ 3.0 i takie menu jak wyżej miał kolega, to jak wcisne żeby aktualizowało bo mam aktualizacje na płycie z grą to nic się nie stanie.?? Bo dzwoniłem do brata który ma x'a (tylko że pod lt +2.0) to mówił że znowu będę musiał przerabiać... pomóżcie jak to jest. Jestem nowy. i jaką mam pewność że nie będę musiał przerabiać jej od nowa. :):) proszę o szybką odpowiedź. :):)
     
  8. KomandoFoka

    KomandoFoka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najprawdopodobniej jedynym rozwiązaniem będzie kupno nowego, oryinalego Max Payne 3.
     
  9. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Możesz spokojnie aktualizować : ) Ja tak mialem kiedyś z AC : R i żadnej przeróbki mi nie usunęło : )
     
  10. bartuniooo

    bartuniooo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kurde... boje się ... co mogę zrobić jak mi się usunie przeróbka?? i przypominam że jak gra się włącza to pojawia się komunikat o aktualizacji i jak wicsne ok to jest wyodrębnianie, ale spanikowałem i wyłączyłem. konsola nie była nigdy (przynajmniej jak ja ją posiadam) podłączana do internetu
     
  11. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Jeżeli masz LT 3.0 śmiało aktualizuj....
     
    1 osoba to lubi.
  12. bartuniooo

    bartuniooo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeszcze jedno . sory za spam, ale dla pewności jak mogę sprawdzić czy mam lt+ 3.0 ??
     
  13. kiler419

    kiler419 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    ja sprawdzałem wkładając płytę z grą która działała pod lt+ 2.0 jak nie poszło to znaczyło że nie mam lt+ a czy jest jakiś inny sposób to nie wiem.
     
  14. MAKLER

    MAKLER Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie uruchamiałem konsoli od ponad pół roku i jestem trochę nie zorientowany w temacie. Czytam forum ale nie potrafię dojść do konkretnych wniosków.
    Mam lt2.0, dasha 13599 i nagrywarkę Sony NEC. Moje pytanie brzmi czy jeśli zainstaluję dasha którego wymaga Max Payne 3 będę mógł instalować gry na dysku ?(mogę wgrać lt3.0).
    Dodam, że wszystkie gry XGD3 nagrane na ww. nagrywarce mogę instalować na dysku, nawet FORZA4.
    Jakie będzie dla mnie najlepsze rozwiązanie ?
     
  15. AdrianSwr

    AdrianSwr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Najlepiej zaktualizuj sobie z Pendriva swoją konsolę. Tutaj Aktualizacje oprogramowania konsoli Xbox 360 | Rozwi masz opisane wszystko co i jak zrobić. Ja tak zrobiłem [też mam lt 3.0] i zaktualizowałem konsolę z USB i zapewniam Cię, że wszystko będzie dobrze, a nowsze gierki będą działać bez fochów. ;P

    Będziesz mógł instalować, ale jak nagrywane zwykłą nagrywarką to będziesz musiał robić "trick z mp3".
     
  16. bartuniooo

    bartuniooo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chciałbym oznajmić iż wszyscy którzy mają lt+ 3.0 mogą aktualizować dasha nawet z płytki z grą ! Sprawdzone dzisiaj i ten fun z max payne 3 :):)
     
    1 osoba to lubi.
  17. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Czyli posiadacze lt 3.0 mogą aktualizowac do upadlego i nie stracą przeróbki tak?
     
  18. kamil11979

    kamil11979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Na razie tak ale pewnie m$ się zcwani i niedługo coś wymyślą ale na razie możesz śmiało aktualizowac :wink:
     
  19. kiler419

    kiler419 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    tak to tylko kwestia czasu kiedy po aktualizacji przyszłych dashy nie będzie można grać na kopiach
     
  20. martines89

    martines89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash 13604. Konsola była przerabiana w październiku 2011. Mam niestety też cichą aktualizację. Czy moge bezpiecznie aktualizować? Jakiego moge mieć LT Panowie?
     
  21. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nagraj grę pod LT 2.0 lub LT 3.0 :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum