1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymagana instalacja Battlefield 3 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jakubmateusz, Listopad 25, 2013.

  1. jakubmateusz

    jakubmateusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żagań
    Zastanawiam się nad kupnem Battlefield 3, ale mam wątpliwości, czytałem że w wersji xbox dostępne są dwie płyty jedna podstawowa a druga z teksturami HD i pytanie czy będę potrzebował specjalnego dysku jak do Battlefield 4 czy mogę grać bez instalacji a jak to ile będę musiał instalować ? I pytanie drugie ile ważą te tekstury HD, mam pendrive 8 Gb ale xbox widzi tylko ok 7,5.

    PS. Call of Duty 4 MW, Ac3, Far Cry 3 i Tomb Rider zainstalowałem pomyślnie na tym pendrive(oczywiście pojedynczo).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    W przypadku BF 3 i 4 wymagany jest wewnętrzny dysk twardy z pena nie zadziała.
     
  4. jakubmateusz

    jakubmateusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żagań
    Czemu ? Na xboxe mam pre instalowanie 4 gb to wystarczy ?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do jednego i drugiego BF'a wystarczy 2 GB wolnego miejsca na dysku wewnętrznym aby zainstalować textury HD.
     
  6. jakubmateusz

    jakubmateusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żagań
    Czyli mogę grać bez instalacji, a czy na wewnętrznej pamięci 4 Gb zainstaluje HD ? Na teksturach z CoD'a 4 grać mi się nie chce:wink:
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie musi być dysk,chyba że masz rgh
     
  8. jakubmateusz

    jakubmateusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żagań
    Czyli będę grał na słabych teksturach. A przy okazji wiecie ile ważą dodatki z wersji premium ?
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Bez instalacji tekstur wogóle nie zagrasz
     
  10. jakubmateusz

    jakubmateusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żagań
    "Jednak mimo zalet instalacji, gracze mogą ją też pominąć. "Musimy dać wszystkim możliwość wyboru. Wersję bez instalacji można porównać do standardowej wersji producenckiej. Dla nas to była kwestia dania użytkownikom tego co najlepsze na ponad pięcioletnim sprzęcie" - mówi na koniec Patrick Bach." - chyba jednak na słabych
     
Wczytywanie...

Poleć forum