1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wymana napędu ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez robert1992, Kwiecień 23, 2010.

  1. robert1992

    robert1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam mały problem przeobilem konsole dawno temu (ixtreme 1.51 liteon) i po prostu chciałbym pograc troche w xbox live i mam pytanie czy jak kupie nowy napęd to nie dostane bana bo nie mam siana na nową konsole a nie chce przerabiac na lt bo prędzej czy puzniej ban bedzie...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Kup nowy i zrób spoof. Wszystko będzie cacy.
     
  4. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeżeli nie podłączałeś wcześniej do neta to raczej bana nie będzie.

    BTW używaj opcji szukaj! Jest już taki temat.
     
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    ...ale jak ma 1.51 i się podłączy to będzzie. Najlepiej wgraj oryginalny firmware do twojego napędu i będzie po kłopocie.
     
  6. robert1992

    robert1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wgrywa oryginalny flash i tyle.
     
  8. robert1992

    robert1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli bana na pewno nie dostane??
     
  9. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Na pewno to Kopernik nie żyje. Jeżeli nie podłączałeś nigdy konsolki do LIVE to nie powinieneś dostać, jeżeli podłączałeś to możesz już mieć oflagowaną i wtedy już nic nie pomoże.
     
  10. robert1992

    robert1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podlaczylem kiedys ale jeszcze nie mialem przerobionej konsoli czy chyba jest wszystko ok
     
  11. lala166

    lala166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to teraz wgraj oryginalnego flasha i jazda :)
     
  12. Serwis24lw

    Serwis24lw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jesli konsola nie oflagowana, to po wgraniu oryginalnego firmware powinno banglać :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum