1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana BenQ na Hitachi problem z kluczem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MastreDziku, Styczeń 13, 2012.

  1. MastreDziku

    MastreDziku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    Witam! Musiałem zamienić napędy w dwóch konsolach. w jednej był BenQ w drugiej Hitachi. Bez problemu wrzuciłem klucz z Hitachi do BenQ i wrzuciłem LT3.0. Lecz z Hitachi nie jest już tak łatwo. Robię manual spoof w JF, kopiuję klucze, niby jest OK. Lecz kiedy klikam Flash LT to automatycznie przywraca mi oryginalny klucz z Hitachi. Co mogę zrobić by to działało?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Czy aby na pewno masz poprawnie zgrane klucze?
    Coś mi się wydaje, że dwa razy wgrywasz ten sam klucz, jednak mogę się mylić.

    Czemu nie użyjesz opcji 'Spoof source to target' tylko Manual Spoofing?
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że nowe gry nie będą ci działać. W zakładce hitachi masz manual spoof
     
  5. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    Zalezy jakie napedy mial oryginalnie, np. litek v1 zamieniony na benq bez spoofa gry dzialaja wszystkie. Ale ten watek byl juz na forum poruszany.
     
Wczytywanie...

Poleć forum