1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana CAŁEGO analoga w padzie

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez rwrhwtfok, Czerwiec 13, 2014.

  1. rwrhwtfok

    rwrhwtfok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Los Santos
    Hej, mój lewy analog w kontrolerze słabo odbija, zostaje w miejscu i w ogóle. Chciałbym wymienić cały mechanizm. Wie ktoś gdzie można zrobić coś takiego w Warszawie, lub czy trzeba do tego dużych umiejętności lutowania?


    Info orso // Jesteś użytkownikiem, nie zakładaj tematów w świeżakach. Przenoszę do odpowiedniego działu

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Łatwe jak ma się trochę umiejętności wicka i topnik i jakąś lutownice, możesz dostać na allegro albo popytaj boby2pc może odsprzeda.




    @ down
    Pisz do boby2pc zrobi i jest z warszawki
     
  4. rwrhwtfok

    rwrhwtfok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Los Santos
    mechanizm widziałem na allegro, chodzi mi jednak o samą usługę wymiany.
     
  5. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Myślę, że jak kupisz nowy mechanizm i pójdziesz z nim do pierwszego lepszego elektryka który naprawia sprzęty to powinien bez problemu wymienić.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Elektryk takich rzeczy nie robi

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  7. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A oddawałeś kiedyś coś do elektryka/elektronika?
    Wymieniają gniazda do zasilania w laptopie, wymieniają oporniki i przyciski w pilotach do samochodów to i analoga w padzie przylutują nowego. Taka praca, nie każdy ma widzę, odpowiednią lutownicę i pewną rękę.
     
  8. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Elektryk, a Elektronik to dwa rozne zawody kolego Bis.

    Akir ma racje, elektryk takich rzeczy nie robi.
     
  9. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    Zrobi zrobi ja jestem elektrykiem i juz kilka analogów wymieniłem wiec przestancie pier.....
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a ja nie jestem ani elektrykiem ani elektronikiem i tez takie rzeczy zrobie... to nie jest jakas filozofia aby to wykonac wiec wystarcza podstawowe umiejetnosci obslugi lutownicy... ale akurat wymiany gniazd w laptopach itd to elektrycy raczej nie robia
     
    1 osoba to lubi.
  11. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Im chodzi o to że ogólnie to elektryk się takim czymś nie zajmuje, co nie znaczy że nie może umieć tego zrobić ;-)
    Ja nie jestem ani tym ani tym, ale gniazdo od ładowania w lapku, sam sobie wymieniłem. Wystarczy minimum wiedzy i lutownica..

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum