1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana czytnika dvd

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez vaster669, Grudzień 3, 2008.

  1. vaster669

    vaster669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Silent Hill
    Witam,
    wlasnie zlapalem RROD na mojej prawie poltorarocznej elicie
    Dzisiaj uderzam na sklep po arcade.
    Czy moge podmienic naped z elity-czy bedzie juz sflashowany?
    jesli nie to jaka konsole teraz wybrac ,najlatwiejsza do przerobienia?w gre wchodzi tylko arcade
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Możesz podmienić napęd, ale będziesz musiał przegrać klucz z napędu od arcade do tego z elite(spoof).
     
  4. vaster669

    vaster669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Silent Hill
    a moglbys to bardziej sprecyzowac?
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. vaster669

    vaster669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Silent Hill
    dzieki offtopic,ale jednak chyba poszukam jakiegos starego modelu bez liteona,lutowanie...nie to nie dla mnie.
    Czy jak znajde konsole powiedzmy z benq,samsungiem to bede mogol bezproblemowo podmienic naped(poprostu wsadzam i smiga?,jesli nie to prosze o jakiegos tutka jak to zrobic-mam nadzieje ze bez lutowania.pozdro
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ciężko ci będzie znaleźć konsola z innym napędem niż Lite-on, a jak znajdziesz to i tak wymiana napędu ci nic nie da, bo klucz nie będzie pasował. Bez "kombinowania" się nie obejdzie :)
     
  8. vaster669

    vaster669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Silent Hill
    wlasnie zakupilem arcade +2pady 3 gierki 156funa
    jak poznac czy mam liteona,czy to jest falcon,i czy jak microsoft co miesiac kasuje mnie z mojego konta za lajfa,a przy zakupie nowej konsoli jest darmowy miesiac-to czy mi odpuszcza ta jedna wplate?
    EDIT:
    juz wiem ze mam yen najnowszy wypust 175w ze zmionienym wejsciem zasilania-nie moge tego zasilacza podpiac do elity-jesper chyba
    I pierwszy minus,w porownaniu z moja elita ta arcade chodzi jak odkurzacz-przegiecie-dobrze ze gry na dysk mozna upychac
    naped z wygladu jest taki sam jak w elicie-jest szansa ze to benq?
     
  9. Vookash

    Vookash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    Mała. Otwórz faceplate i zobacz jakiego koloru są kabelki w dziurce koło napędu. Jeśli żółte to Lite-On, białe BenQ.
     
  10. vaster669

    vaster669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Silent Hill
    **** sake-zolte...
    Siedze w angli,ale ziomek niedlugo do polski na urlop bedzie jechal.czy ktos ze szczecina mopglby mi polecic jakis sklep w ktorym juz kupie przerobiona arcade.Ta sobie zostawie do orginalow,ale musze miec do piratow (okolo 70 plyt wypalonych)
    Z ta podmiana napedu sie wstrzymam-nie mam zamiaru nic lutowac :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum