1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana dysku

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez soundlover, Kwiecień 10, 2014.

  1. soundlover

    soundlover Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Witam, zastanawiam się nad zmianą dysku na większy, obecnie mam 60GB w konsoli FAT, warto kupić dysk WD+obudowę z allegro czy oryginalny dysk od slima i wsadzić do obecnej oryginalnej obudowy? Będzie jakaś różnica, podobno te z allegro czasem nie pasują.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jeśli dysk jest oryginalny od konsoli to wkładasz go w obudowę od fata i będzie hulał. Dyski oryginalne są znacznie droższe niż nie firmowe odpowiedniki, ale jak się dobrze rozejrzysz to kupisz oryginalny 250 giga za 150 zł.
     
  4. Morph

    Morph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Rozwinę trochę temat żeby nie tworzyć kolejnego. Jak wygląda wymiana dysku? Znaczy chodzi mi o to czy wtyczki w obu obudowach są takie sama? Także posiadam Konsole FAT i zastanawiam się właśnie czy ta starowinka miała już sata czy jeszcze ata złącze w środku:p

    Edit Właśnie widzę że na allegro sam dysk 320gb WD bez obudowy z wysyłką wyjdzie 149 zl :D
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Tak, ale czy dysk jest oryginalny ? Bo jeśli nie, a nie masz rgh to z tym dyskiem możesz mieć problem.
     
  6. Morph

    Morph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    tak chodziło mi o oryginalny dysk
     
Wczytywanie...

Poleć forum