1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana Falcon na Jasper - dobry pomysł??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PonczeQ, Marzec 26, 2009.

  1. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Witam. Mam taką możliwość, aby wymienić swojego Falcona Xbox360 Elite na Jasper'a Xbox360 Elite Resident Evil 5 przy dopłacie 100 zł - są jakieś plusy tej wymiany?? Gierki nie będą chodziły gorzej?? Oczywiście odrazu biorę przeróbkę iXtreme 1.6 - czekam na porady... Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    bierz i nie pytaj nawet:)
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    ty jak niechcesz to ja mojego elite falcona wymienie na jaspera i doplace 200zl
     
  6. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Nie no wymienie :) Ale za tydzien dopiero koleś będzie je miał... Dzięki za informacje... pozdrawiam
     
  7. MalinaIV

    MalinaIV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Bierz i nie pytaj się!
     
  8. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Spoko... Dzięki za info...
     
  9. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  10. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie bo ja :D
     
  11. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Na serio... Warto wymienić jak tyko proces technologiczny jest nowszej generacji??
     
  12. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oczywiście! Jeszcze dostaniesz świetną gierkę. Bierz, bierz i bierz ;)
     
  13. Shinnoq

    Shinnoq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    No jeśli głowną przyczyną dla ktorej chcesz wymienić jest proces technologiczny to wyrzucasz kasę w błoto. Ale dla residenta warto.
     
  14. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Residenta i tak mam i przeszedłem już :D Więc mi to wisi... Chodzi mi o to, czy nie bede miał problemów np. z wydajnością w GTA 4 jak to mam z Falcon'em...
     
  15. Shinnoq

    Shinnoq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Lol jakie znowu problemy z wydajnościa ? :)
     
  16. sosik1

    sosik1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    Jesli mi (odpukac i plunac trzy razy przez lewe ramie!) padnie moj Falcon, to zapewne kupie Jaspera. Mam jednak nadzieje, ze troche jeszcze posmiga.

    Problemy z wydajnoscia? Hmm... Mozliwe, ze przy co bardziej dynamicznych scenach animacja moze nieco zwalniac, ale watpie, zeby przejscie na Jaspera cos tu pomoglo. ;)
     
  17. olo_pop

    olo_pop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Człowieku bierz i się nie pytaj
     
  18. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    PonczeQ opłaca ci się bardzo to nie pytaj nawet!
     
  19. PiaER

    PiaER Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Auvergne
    Nie ma nic w zyciu za darmo. Jako, ze ty mozesz miec za pol darmo sprawdz czy wszystko z konsola jest w porzadku. Zwroc uwage czy konsola nie ma juz bana na XBL itd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum