1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana flasha

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez qqq, Sierpień 19, 2011.

  1. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Posiadam aktualnie zwykłego LT i chciałbym przejśc na najnowszy ( chyba LT 1.91? ). Czy opłaca sięto robić teraz czy lepiej poczekać na LT 2.0. W sumie nie spieszy mi sie za bardzo ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak Ci sie nie spieszy to poczekaj:)
     
  4. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    A kiedy jest mniej wiecej planowane wydanie 2.0?
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wtedy kiedy gry będą w nowym formacie, czyli pewnie tak jak premiera GOW3. Może końcówka roku
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wtedy, kiedy wyjdą gry nagrywane na nowy format płyt...
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak nie chcesz grac gier z ap25 i na live to nie musisz flashowac na najnowszy
     
  8. Rolnik123

    Rolnik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jeśli grałem na LT+ live przed aktualizacją dasha to teraz muszę przerobić na 1.91 żeby znów śmigać live ? Do teraz nie aktualizowałem dasha.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    dziś pojawił się driver w xgd3 wiec soft powinien byc niebawem
     
  10. Rolnik123

    Rolnik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odpowiadales na moje pytanie czy kolegi wyzej ? Bo do mnie trzeba mowic bardzo prostym i niefachowym jezykiem ;)
     
  11. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Musisz wgrać orginalny fw -> update dasha -> wgrać lt+ 1.91
    Wstrzymaj się jak masz wydawać kase bo w ciągu paru tyg będzie lt+ 2.0
     
  12. Rolnik123

    Rolnik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W przypadku braku oryginalnego fw jestem w czarnej du*ie ?
     
  13. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Musisz posiadasz klucz swojego napędu
    Fw czy to orginalny do twojego napędu czy ixtreme są w sieci
     
Wczytywanie...

Poleć forum