1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana GPU-Koszty/

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez sweeterek, Marzec 10, 2011.

  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Witam.
    Moj X-box poraz kolejny umarl,tym razem nie wytrzymalo GPU,jest on obecnie u mojego znajomego w serwisie,gdzie czeka na nowe GPU,tyle problem ze nigdzie go nie moze znalesc,robi mi ta usluge za darmo,tak wiec nie moge wymagac aby dal mi nowa czesc,dlatego da uzywana,denerwuje mnie to ze czekam juz tydzien na x i nadal nie zdobyl tej czesci.
    Wymienilbym ja gdzies w innym serwisie,ale nie wiem jakie koszty sa,w moich okolicach nie ma zadnego takiego serwisu,w sumie jest ale krzykneli mi 280 zł za diagnoze,a potem jak sie zdecyduje na naprawe,to to odlicza,bez przesady o.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciongix

    maciongix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    From Szczecin
    Prędzej zrobi Ci reballing niż wymieni GPU, a jak wiadomo dobry reballing nie jest tani.
     
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Nie własnie te kulki sa na miejscu,padla grafika tak mi powiedzial.
    Chcial mi wstawic gpu bez HDMI,ale co to za sens,wole poczekac.
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Kulki będą na swoim miejscu, ale może być zimny lut a tego raczej gołym okiem nie zobaczysz.
    Napisz jaki konsola wyświetla nr błędu...
     
Wczytywanie...

Poleć forum