1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana HDD na większej pojemności.. ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patryk0364, Październik 15, 2012.

  1. Patryk0364

    Patryk0364 Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazury
    Witajcie jaki dysk wpakować do Xbox-a? Chodzi mi jakiej firmy współpracuje najlepiej z konsolą?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Wymiana HDD na większej pojemności.. ?

    Dedykowane ms albo zmodyfikować WD ale nie wszystkie. Reszta hdd nie działa chyba że Rgh posiadasz .

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Patryk0364

    Patryk0364 Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazury
    Bo już rozbierałem ten dysk z konsoli i widziałem że tam jest 2.5" takie jak w lapkach i taniej wyjdzie kupno dysku sata niż tego "oryginalnego" xbox-owego :)
    Możesz podać jakiś konkretny model? Myślę że 120GB wystarczył by...
     
  5. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    ja kupiłem 250GB wd bevt muszę jeszcze kieszeń kupić i zamontuje go sobie, dałęm 120zł.
     
    1 osoba to lubi.
  6. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tylko, że taki dysk musisz przerobić pod PC aby go Xbox obsługiwał.
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Wymiana HDD na większej pojemności.. ?

    Dysk WD z serii:
    - WD Scorpio BEVS/BEAS
    - WD Scorpio Blue BEVS/BEVT
    - WD Scorpio Black BEKT/BJKT
    - WD VelociRaptor

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Patryk0364

    Patryk0364 Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazury
    Dzięki bardzo :) Jutro przejdę się po komputerowych :)
     
  9. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    no ja go już przerobiłem.
     
    1 osoba to lubi.
  10. Patryk0364

    Patryk0364 Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazury
    A mógł byś napisać jak to robić?
     
  11. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  12. Patryk0364

    Patryk0364 Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazury
    Dzięki za link, jeszcze mam pytanie nie chce zakładać nowego tematu, myślałem nad kupnem kinecta do konsoli , czy trzeba wtedy coś dogrywać/modyfikować? Jeszcze mam pytanie widziałem dziś takie urządzenie pod które można podpiąć klawiature/mysz sprawdza się to? I czy xbox posiada pilota?
     
  13. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Wymiana HDD na większej pojemności.. ?

    Serowniki do Kinecta trzeba.
    Xbox ma pilota.
    Drogi ten kit żeby podpisać klawiaturę itd.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  14. Patryk0364

    Patryk0364 Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazury
    Czy taki pilot będzie odpowiedni?

    PILOT DO XBOX 360 ORYGINALNY - REMOTE
     
Wczytywanie...

Poleć forum