1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana lasera Hitachi - LG

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karas, Sierpień 29, 2013.

  1. karas

    karas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka

    Mam problem z laserem,otóż nie które gry takie jak nowy tom clancy's splinter cell blacklist mi działa.Tak Rayman Lagends Fifa 13 już nie.Choć przez jakiś czas Fifa 13 mi działała. Czytając kilka artykułów na forum, doszedłem do wniosku że może to być winna lasera. Załatwiłem sobie laser z DVD od kumpla. Identyczny DVD jak mój. Czyli
    Hitachi-LG Model GDR-3120L
    ROM Ver.: 0079FL

    Po przełożeniu lasera xbox przestał czytać wszystkie płyty. Moje pytanie jest takie, czy w ogóle takie rozwiązanie jak przełożenie lasera z jednego do drugiego jest możliwe. Chce się upewnić przed zakupem nowego lasera.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    jest możliwe tylko trzeba to umiejętnie zrobić
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli ruszyła się prowadnica to zapomnij.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  5. karas

    karas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To chyba nie prowadnica.Dziś włożyłem jeszcze raz laser z napędu od kolegi.Wyczyściłem go i wypolerowałem i już np Fifa 13 ruszyła ale Rayman nadal nie chce się uruchomić.
     
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja to tak chodzi to lepiej kup cały napęd to nie są jakieś mega pieniądze.
     
  7. karas

    karas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok kupić napęd a nowy laser by nie rozwiązał problemu. Cały napęd żeby wymienić to muszę kupić taki sam jak miałem, bo inny nie będzie działał ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum