1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana lasera - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GdoAAA, Wrzesień 23, 2013.

  1. GdoAAA

    GdoAAA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wymieniłem dzisiaj laser w napędzie który nie chciał wgl czytać płyt. Teraz mam taki problem, że niby wyskakuje "uruchom gre" ale po chwili "przeczyść płyte" i tak ciągle. Jakieś rady jak sobie z tym poradzić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może ruszyles prowadnice, może kiepski laser, czy na oryginalnej i na kopii jest tak samo?

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  4. GdoAAA

    GdoAAA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Laser działał normalnie w poprzednim napędzie . Nie wiem jak z oryginałami ale kopie nie diałają
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy ruszyles prowadnice?? Ile kohm na DVD ? Zmierz miernikiem. Zakładam że prowadnice i już nic nie zrobisz.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  6. GdoAAA

    GdoAAA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy ruszyłem. jezeli tak to juz nie ma szans zeby cos zrobic ?
     
  7. GdoAAA

    GdoAAA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciał bym dodać że orginalna płyta cd z muzyka działa bez problemu a kopie gier nie chcą ruszać. w czym problem ?
     
  8. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    prawdopodobnie masz zle nagrane gry a laser ok jezeli oryginalne dzialaja a kopie nie sprobuj cos pozyczyc jakas kopie od kolegio czy od kogos co u niego dziala i sprawdzic
     
  9. GdoAAA

    GdoAAA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    są dobrze nagrane bo chodziły normalnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum