1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana lasera w napedzie samsung/benq prosze o rade

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Jarek882, Czerwiec 28, 2010.

  1. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Witam! Mam problem ze swoim napedem poniewaz nie odczytuje plyt emtec swiezo nagranych i czy pomoglaby wymiana lasera? Jesli tak to prosilbym o link do jakiejs aukcji:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    A inne płyty czyta? Verbatimy?
     
  4. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Czyta ale emtec tez lykal a teraz nie chce:/
     
  5. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    może wadliwa partia płyt? Gdzie kupiłeś?
     
  6. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
  7. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    A inne płyty czyta? jeśli tak, to wadliwe płyty.
     
  8. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Tak czyta verbatimy, emtec starsze co nagralem i platinum rowniez.. Tylko znajac zycie kasa za plyty pojdzie w bloto bo odsylanie ich nie wchodzi w gre bo to bez sensu.. Dodam ze gra sie uruchamia normalnie z plyty ale nie da sie jej na dysk zainstalowac:/
     
  9. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    A może jakieś wave źle wybrałeś (nie znam się na przeróbkach).
    Ale to jest na 100% wina płyt. Polecam kupić ze sklepu Verbatimy - pewniejsze.
    Pozdrawiam.
     
  10. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Wave 2 i na bank jest dobry, nie jest to moje pierwsze nagrywanie gry. i chyba tak zrobie ze kupie verbatimy ale nie wiem co z tymi zrobie:/
     
  11. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Może zostaw i nagraj sobie coś inne. Zdjęcia z aparatu czy coś.
     
  12. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Wzialem zrobilem update firmware nagrywarki i pomoglo tylko czemu tylko na plytach emtec nie chodzilo tego nie wiem^^ Mozna zamknac temat:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum