1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wymiana lasera

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez fuktu, Listopad 4, 2009.

  1. fuktu

    fuktu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    mam takie pytanie moze i glupie ale nie wiem .


    musze wymienic laser w napedzie hitachi(ixtreme 1.51) bo nie czyta mi plyt dobrze;/
    tzn mieli i mieli je za 4-5 razem jak wyciagne i wloze plytke spowrotem to sie odpala gra.

    no i wydaje mi sie ze laser pada, to moge go wymienic normalnie? tak bez niczego? czy wiaze sie to z jakimis problemami typu wgrac nowego flasha itd...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Jesli znasz sie troszke na elektronice to wymieniasz normalnie bios zostawiasz bez zmian :)
     
  4. fuktu

    fuktu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    stary jaka elektronika . sam w konsoli robilem wszystko tylko tak sie zastanawialem;d

    wymienic laser to pikus jest zastanawialem sie czy jak go wymienie to nie wplynie to jakos na ixtreme 1.51;P -o to mi tylko chodzi;d
     
  5. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    @up
    Co ma laser do kości z pamięcią flash? :) Wymieniając laser nie zmienisz nic w iXtreme...
     
  6. fuktu

    fuktu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    no dobra:p to juz wiem wszystko;d

    a jeszcze jedna rzecz bo teraz zglupalem ;/

    mam COD4 MW on odpala sie za pierwszym razem natomiast inna gra nowsza za 4-5 wsunieciem tacki?

    co moze byc przyczyna? dodam tylko ze nagrywarka jedna to wypalalem;/ to chyba laser mam dobry?
     
  7. mr-roba

    mr-roba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Może masz jakiegoś zrypanego iExtreme załadowanego w DVD-Romie, i nie zawsze chce puścić płytę?
    Rozumiem, ze próbowałeś już kalibracji lasera?
     
  8. mike_88

    mike_88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mialem podobny problem, starsze gry wchodzily za 1 razem a te nowsze za ktoryms z kolei ( czasami nawet 10 :/ ) sprawa sie pogarszala z czasem... kalibracja i smiga wszystko :] mysle ze warto sprobowac ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum