1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wymiana lasera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mumba, Listopad 21, 2010.

  1. mumba

    mumba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z racji iż napęd w moim xboxie uległ uszkodzeniu w wyniku korzystania z kopii zapasowych mam zamiar wymienić laser. czy jeżeli wymienię sam laser będę musiał wgrywać klucz napędu czy przerabiać na nowo?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie, nie będziesz musiał tego robić.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  5. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to prawda, sam skorzystałem z tego sposobu jakiś rok temu i laser śmiga po dziś dzień tylko, że u mnie obeszło się bez miernika ;)
     
  6. mumba

    mumba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi niestety nie wyskakuje info o brudnej płycie, tylko słychać jak konsola próbuje odczytać płytę i wyskakuje tylko otwórz napęd
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    to jest to samo - kalibracja jest potrzebna
     
  8. mumba

    mumba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hmm ? wymienić napęd ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum