1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wymiana liteona na benq

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xlim, Październik 24, 2011.

  1. xlim

    xlim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam dziś podczas przeróbki w głupi sposób uwaliłem swój napęd włożyłem odwrotnie wtyczek :(

    ale od kumpla dostałem na pęd benQ

    i tu moje pytanie czy mogę zamienić liteona z benQ i czy jak jest taka opcja to koś może mi to wytłumaczyć

    oczywiście mam zgrany klucz od Liteona
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    tyle ,że jak tak zrobisz upragrade dasha ci się już nie zrobi i nawet przy orginalnym fw
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  5. xlim

    xlim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok a jak przygotuje już to fw to jakim sposobem mam wgrać Liteona czy benq ??
     
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Wgrywasz soft dla benq i w opcjach wybierasz spoof to liteon 78450

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum