1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana modułu RF

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Bartolinho10, Grudzień 1, 2012.

  1. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, otóż odkąd konsola wróciła z przeróbki, nie mogę włączyć jej przyciskiem.. Odpala tylko po włączeniu pada lub po naciśnięciu przycisku od wysuwania napędu. Chciałbym to naprawić. Czy jest jakaś trudność w tym? I ten moduł mam kupić jakiś konkretny czy będzie każdy pasował ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zdejmij faceplate i załóż jeszcze raz. Może tu tkwi problem.
     
  4. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Próbowałem. Zdjemowałem przednią obudowę i wciskałem przycisk włączenia nawet bez obudowy. Nie działa..
     
  5. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odświeżam. Mam kupić jakiś odpowiedni moduł, czy obojętnie jaki?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    a diody sie palą może żle włożny jest,do fata sa po 10zl na allegro,do slima 20 30zl
     
  7. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Diody się palą, pad się elegancko podłącza bezprzewodowy tylko po prostu włączanie nie działa.
     
  8. kurczak80

    kurczak80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    339
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Lubawka
    Może ten plastik na wierzchu jest założony odwrotnie i blokuje przycisk.
    Chodzi mi o ten co jest na module a nie przedni cały panel.
    Jeżeli masz zepsuty rf to nie mógł byś pada zsynchronizować przynajmniej ja tak miałem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum