1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wymiana napędu a przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marczakowy, Styczeń 22, 2013.

  1. marczakowy

    marczakowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mam takie pytanko, mam do kupienia falcona z 2008 roku z dyskiem 60 gb po wymianie napędu, nigdy nei był przerabiany. Czy wymiana napędu zmienia coś w procesie flashowania lub w pozniejszym dzialaniu konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie jeśli wymieniony naped jest taki jak był oryginalnie w konsoli
     
  4. marczakowy

    marczakowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a jeśli jest to inna firma. Przepraszam ze tak truje, ale musze to wiedziec, nie dowiem sie jaki jest w tym momencie w tej konsoli bo po 22 nie wypada dzwonic :)
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: wymiana napędu a przeróbka

    Wymiana napędu nic nie zmienia itp.kolega już ci to napisał .
    Tylko musi być taki sam ten wymieniany napęd.

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    najlatwiej czy tacka się napędu zmieniła od czasu wymiany . te wycięcie wsródku . i po wycięciu da się tez napęd sprawdzić jaki jest.
     
  7. marczakowy

    marczakowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    nie zroumieliscie, mnie. Ja mam tego xboxa do kupienia, i chcę się dowiedzieć co może się stać jeżeli np byl benq a jest hitachi. Chodzi mi o problemy które wynikają ze zmiany firmy, proszę o szybką odpowiedź bo okolo 15 bede jechal go obejrzeć
     
  8. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Mogą nie działać gry, problemy z aktualizacjami, itp...
    Napęd powinien być oryginalny i tyle.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum