1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu by wgrac LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ciapek11, Luty 10, 2011.

  1. Ciapek11

    Ciapek11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam obecnie naped samsunga, kiedys mialem lite ona, ale bylo to za czasow gdy nie mozna go bylo jeszcze flashowac i musialem wymienic naped. Teraz chcialbym sobie wgrac LT+ aby moc pograc w gry z AP 2.5. Rozumiem ze musze wymienic naped na lite ona poniewaz musi byc taki w konsoli w ktorej oryginalnie byl wlasnie lite on. Moze byc to obojetnie jaki lite on?? np taki: KLIK??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Tak może być obojętnie jaki LiteOn. Na tej aukcji, którą podałeś czeka się trzy tygodnie na napęd, ponieważ idzie zza granicy.
     
  4. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A to nie było takiej opcji, że tylko w "Litkach" należy martwic się o AP25, a hitachi i samsung nie obsługują tych zabezpieczeń.

    Oczywiście mogłem coś pokręcić, bo pora już mocno wieczorowa, ale coś mi się obiło o ucho. :)
     
  5. Ciapek11

    Ciapek11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wydaje mi sie ze jesli sie ma lite ona zamienionego na samsunga to tez trzeba sie martwic o AP25, bo w samsungu jest fw lite ona :) ale moge sie mylic
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Niestety troche pokreciles. Jesli kolega mial liteona pierwotnie to moze wlozyc za niego obojetnie jakiego liteona lub benq.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum