1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu czy ogryginalny firmware?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zapporowy, Listopad 8, 2010.

  1. zapporowy

    zapporowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przerobionego X360 (IExtreme 1.1 LT). Chciałbym sobie popykać na live znów.
    I tu jest moje pytanie:
    Czy lepiej będzie wgrać oryginalny firmware (podobno po tym jest jakaś szansa na bana) czy lepiej wymienić napęd na nowy??

    Konsola nie była podłączana do netu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Jak wgrasz orginalny firmware to już niwelujesz wygranie głównej nagrody w postaci bana.
    Moim zdaniem powinieneś wgrać go spowrotem, wychodzi taniej.
     
  4. zapporowy

    zapporowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jesteś pewien? Bo ten koleś coś marudzi...sam nie wiem czy ma rację.
     
  5. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Ale jaki koleś? I marudzi że co? Jak masz kasę to możesz śmiało wymienić ten napęd tym bardziej jak umiesz to zrobić sam, będziesz miał 2 odmienne napędy do gry off i on line
     
  6. czaras2099

    czaras2099 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hm... pozwolicie że wtrącę... to tak się da masz 2 napędy i tylko je wpinasz i wypinasz w zależności czy chcesz grać off czy on??
     
  7. zapporowy

    zapporowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli szansa na bana jest zerowa?
     
  8. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Tak. To logiczne nie ma elementu przerobionego nie ma bana
     
  9. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zależy jeszcze czy włączałeś fable III na nowym dashu... bo jak tak to i tak masz flage
     
Wczytywanie...

Poleć forum